Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.
madridista96:
a po polsku?
Raven87:
Hej. Mam kilka uwag. Gram trzeci mecz LM i mówisz na początku, że "będziemy w połowie fazy grupowej po 45 min tego meczu" ??? Troche dziwny kłopot z matmą. Każda drużyna gra 6 meczy w grupie, więc połowa to pełne 3 ;D. Inna rzecz może uwiera mnie bo jestem kibicem Blaugrany. Kiedy mówisz na początku meczu kto z kim gra to Barcelona mówisz tak jakoś bardzo cicho. Rzuć okiem albo raczej uchem jeśli możesz. Pozdrawiam ;).
Palacio:
Gargano. Zmienic z Karkano na Gargano.
AreQ:
Nie chce mi się czyta co tam inni pisali ale moje sugestie.
Komentarz bardzo fajny jedyne minusy to
- jest wynik 0:0 a komentator z takim wynikiem to już nic im nie mogą zroibic
- naciskam wrzutkę piłka leci do mojego bramkarza ja ją tak fajnie wykopuję z woleja a komentator gada że złapał w ręcę
Ostatnim minusem najgorszym jest 2 komentator:
- strasznie mało się odzywa
- jak się odezwie to tak bez żadnych emocji, jakby się najarał czego taki przymulony
- słabej jakosci sprzęt ma ktorym to nagrywal bo piszczy przy jego kwestiach
- i ogólnie jego głos całkowicie nie pasuje przy Twoim. Powinny byc oba żywe lub tylko Twój bo tak to jest bez sensu. Źle to brzmi.
komiks:
Mógłbyś jakbyś miał czas i checi, zmienic parę określeń, np wygrali aut do tak chyba jest zamienic np, na wywalczyli rzut z autu,ewentualnie rozpoczną zza lini bocznej ect:) Ogólnie bardzo dobra robota! Gram online Become a legend, czasami kartkujemy sie specjalnie zeby zakonczyc walkowerem, i tu jest Zonk :) bo gościu nawija po angieslku ze buraki maja za malo pilkarzy:) Jak zapamiętam niektore kwestie, ktore mozna zmienić ,dam ci znać,pozdrawiam Weteran Komiks
Aaa i jeszcze jedno. piszecie panowie że komentarze czasami nie pasują do sytuacji, zastanawial się ktoś może czy poprostu sama gra źle określa te sytuacje? Nasz kolega podmieniał kwestie i wydaje mi się ,że raczej nie popierniczył plików. Może tu tkwi błąd ,w samej grze. Cziczarito czy cipciarito :) a ja wolę żebyście pisali naszemu Mistrzowi jak można lepiej określić co niektóre komentarze.
Nawigacja
[#] Następna strona