Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.

<< < (27/31) > >>

henio22:
Nie dodawaj tego swojego akcentu. Jak usłyszałem jak przeczytałeś Tottenham to myślałem, że padnę :D

WYSŁAŁEM PENTOZIE NA PW LISTĘ ZAWODNIKÓW EKSTRAKLASY! Mam nadzieję, że się tym zajmiesz :D

Źle czytasz Harry Kewel, Harry Redknap (w tej pogadance o Tottenhamie) i dużo angielskich nazwisk czytasz jak amerykanie i to jest źle.

plumber#10:
Czasami gdy gram to zdarza się, że przy wypowiadaniu słów jest taka słaba jakość.

Rudi28:
Grałem na czystej oraz na spatchowanej wersji (Demon patch Pes 2012) Błędy jakie znalazłem to:

1: Często myli wynik meczu np zamiast 2:0 mówi 2:1  (ale pewnie już o tym pisano)
2: Często gdy rozpoczyna się 30 minuta meczu mówisz ( właśnie rozpoczęła się 40 minuta spotkania)

Po za tym na razie nic mi nie przeszkadza, a co do wypowiadania nazwisk to wiadomo jedni czytają tak a inni inaczej a nawet jak byś miał poprawiać wszystkie nazwiska które tu ludzie wypisują to myślę że i tak wszystkim nie dogodzisz bo znajdzie się w końcu grupa która znów powie odwrotnie więc myślę że to bez sensu, na prawdę tak bardzo wam przeszkadza że czyta np " Halk" a nie "Hulk" bo jak dla mnie to jeden "H" ^^ a zaraz ktoś napisze że ma czytać "Holk" ogarnijcie się trochę i podziękujcie za to co już zostało zrobione i szukajmy naprawdę uciążliwych błędów.

PS: a teraz zasypcie mnie lawiną śmieci że tak się czyta to nazwisko i tak ma być, albo to mój ulubiony piłkarz i chciałbym aby jego nazwisko było czytane "normalnie" ja myślę że można poprawić kilka nazwisk ale tylko takich które na prawdę dają po uszach a nie takie typu HALK NA HULK  ^^  myślę że Pentoza i tak wykonał zajebistą robotę " AVE "

I jedno pytanko na kiedy można się spodziewać jakiegoś patcha lub fixa z poprawkami ?

Palacio:
W pogadance o Manchesterze mowisz ze Ferguson jest menadzerem od 15 i tu jest chyba blad bo Alex juz jest chyba nawet 25 lat

henio22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW pogadance o Manchesterze mowisz ze Ferguson jest menadzerem od 15 i tu jest chyba blad bo Alex juz jest chyba nawet 25 lat

--- Koniec cytatu ---
26

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej