Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.
MR87:
Witaj pentoza. Jestem bardzo zadowolony z Twojego komentarza ;) Powinieneś być nawet w Fifie zamiast Szpaka i Szaranowicza ;) Mam jednak drobne błędy:
- wymawianie nazwisk: wiele już było napisane, ale podam też swoje - Vicente (wypowiadasz Winsent) a powinno być Wisente, De Ceglie (wypowiadasz coś De Klę), a powinno być De Czelie, Do Hulka się nie przyczepiam bo poprawnie jest i Halk oraz Hulk, bardzo dobrze wypowiadasz nazwy po angielsku typu Smalling, i liczę, że więcej ich będzie np. Majkel Kerik (Michael Carrick)
- w sytuacji gdy obrońca wybija piłkę gdzieś na środek i poda do swojego mówisz "oj, nie potrzebne takie zachowanie" ta sama kwestia jest gdy obrońca wybija piłkę gdy przejmie od napastnika.
Liczę, że troszke pomogłem ;) Jakby co to będę Ci pisał niektóre nazwiska ;)
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESuper wiadomośc. Na to właśnie czekałem. Ciekawi mnie czy zmienione zostały kwestie na temat drużyn. Sporo się działo.
--- Koniec cytatu ---
Poprawki są tylko kosmetyczne, by wyeliminować jak najwięcej błędów z wersji 1.1 Zespoły będą zaktualizowane trochę później. Skupiliśmy się przede wszystkim na obecności eksperta w studiu i poprawieniu niektórych "wykrzyczanych" kwestii aby komentarz nie raził w ucho tych bardziej wrażliwych graczy.
tadeuszfazi:
witanm sciagalem z chomika kometarz do czystej wersji pes dy rozpakowywalem zada party 3 a jak to mozliwe jak do sciagniecia sa tylko 2 prosze o pomoc
pentoza133:
na chomiku sie popsul upload i nie bylo wgranych wszystkich partów. Razem bedzie 10.
swi_r:
Mam problem z komentarzem.
Zainstalowałem T-Mobile MOD z DLC 3.0 i fixem pod te DLC i było wszystko ok.
Następnie doinstalowałem spolszczenie i komentarz by pentoza. Gdy odpalam teraz gre to trwa cały czas ładowanie - czarny ekran z kółeczkiem w lewym rogu. Proszę o pomoc!
Nawigacja
[#] Następna strona