Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie to drobny błąd przy wymawianiu nazwisk to żaden błąd.Bo dużo jest komentatorów którym zdarzają się błędy przy nazwiskach i nikt im tego nie wytyka.Jedyny większy błąd to własnie przy Inieście a mianowicie zamiast i Andreas Iniesta Dawid mówi i Alejandro Iniesta.
--- Koniec cytatu ---
To to tam żaden błąd - najlepsze jak usłyszałem " ŻELĘ" - a patrze a Jeleń biegnie - aż przez to bramkę straciłem bo padłem ze śmiechu. i potem ciągle żelę na Jelenia.
także Żelę vel Jeleń
raczej do poprawki bo żeby swoich piłkarzy przekręcać.... :D
no i szkoda, że Mikołaj się tak rzadko odzywa
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo to tam żaden błąd - najlepsze jak usłyszałem " ŻELĘ" - a patrze a Jeleń biegnie - aż przez to bramkę straciłem bo padłem ze śmiechu. i potem ciągle żelę na Jelenia.
także Żelę vel Jeleń
--- Koniec cytatu ---
no takie błędy to oczywiście trzeba poprawić a co do Mikołaja to podobno jeśli się spodoba będą nagrywane nowe kwestie.
es_sabbi:
"Żelę" zamiast Jeleń :) to najbardziej razi moje uszy :)
i średnio podoba mi się "Próba z dalekiej odległości" przy strzału zza pola karnego :) może lepiej coś w stylu "Strzał z daleka" lub "Strzał z dalszej odległości"
no i mało odzywa się drugi kolega
kolega mowi cos "ajc prawie bramka ......" przy strzale w slupek - mysle ze moglby to z wieksza ekspresja wypowiedziec :)
pod koniec 1 polowy mowisz "gra jest wyrownana a jeszcze 5min" cos to nie tak :/
a tak to komentarz po prostu zajebisty!!! wielki szacun!!! :)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo to tam żaden błąd - najlepsze jak usłyszałem " ŻELĘ" - a patrze a Jeleń biegnie - aż przez to bramkę straciłem bo padłem ze śmiechu. i potem ciągle żelę na Jelenia.
także Żelę vel Jeleń
--- Koniec cytatu ---
Heh...Dobrze, że nie grałem jeszcze przeciwko Jeleniowi. Co do Mikołaja to trochę mniej "spiny" i ciutkę głośniej, a będzie elegancko. Oczywiście przydadzą się nowe kwestie :)
przemus_54:
witam wie ktos jak ustawic czestotliwość komentarza? bo komentuje aby na poczatku meczu i jak gola sie strzeli
Nawigacja
[#] Następna strona