Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.

<< < (9/31) > >>

djbixo:
Dobra robota lecz nie do końca są 2 rzeczy które powinieneś poprawić komentarz jest bardzo pusty powinien być tłusty więcej niskich tonów zapewne to wina mikrofonu jestem producentem muzycznym wiec taka rada byś może to jeszcze zmasterowal w jakiejś poprawce w każdym programie muzycznym zrobisz dobry  mastering by dobrze to brzmiało.i jeszcze jedna rzecz ciągle się drzesz co akcja lub strzał nigdzie się tak nie komentuje wiadomo krzyczy się ale nie non stop cala reszta jest ok szacun za prace w to włożona popraw te 2 RZECZY JESZCZE a wtedy bedzie dopiero konkret zrób raz a porządnie bo kwestia audio 5/10

es_sabbi:
djbixo z tym krzyczeniem to bardziej wina KONAMI niż pentozy :) więc pamiętajcie o tym - PES to gra w której jest określona liczba zwrotów/zdań wypowiadanych przez komentatora, a że KONAMI wymyśliło 1-2 sentencje na temat gola czy strzałów to wychodzi potem tak, że pentoza przy każdej akcji krzyczy :)

pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdjbixo z tym krzyczeniem to bardziej wina KONAMI niż pentozy :) więc pamiętajcie o tym - PES to gra w której jest określona liczba zwrotów/zdań wypowiadanych przez komentatora, a że KONAMI wymyśliło 1-2 sentencje na temat gola czy strzałów to wychodzi potem tak, że pentoza przy każdej akcji krzyczy :)

--- Koniec cytatu ---

Dziękuję za wyręczenie mnie w odpowiedzi. Potwierdzam, to prawda. Jest bardzo krucho z kwestiami w których można by pokombinować. Co najlepsze, komentarz Jona jest tak monotonny, że dla niego piłka wybita z linii bramkowej jest tak samo ekscytująca jak wybicie na aut w środku boiska. Naprawdę ciężko jest dopasować emocje jeśli się nie wie jaka jest sytuacja na boisku. Ja wszystkiego się musiałem domyślać.

bari83:
W wersji pod kitserver "dosłuchałem" się w okolicach 70 minuty grając w trybie kariery Arsenalem na wyjeździe z WBA przegrywając 1-2 takiej mniej więcej kwestii "Przegrywają 0-1". Błąd w wyniku, który jakoś nie wpływa na frajdę z cieszenia się z komentarza ale mógł być poprawiony

donaldinio90:
No mnie też to rozbawiło jak usłyszałem zamiast Jelenia "żelę" . To na razie najpowazniejsza wtopa:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej