Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.

<< < (16/31) > >>

damian376:
Mi się wydaję że źle wymawiasz Hulka z FC Porto.Wymawiasz "Halk" a po prostu prawidłowo jest "Hulk".

MUNIOZ:
Proponuje zrezygnowac-zmienic denerwujacy okrzyk SKACZE DO GŁÓWKII!!!

dziubek:
Ogólnie rzecz biorąc super komentarz, tytaniczna robota i naprawdę fajny efekt, nareszcie człowiek nie zasypia na meczach, które sam rozgrywa  ;). Co do jakiś usterek to są tylko drobnostki, ja np. wyłapałem kwestię "takie strzały są ciężkie do obrony" choć po polsku poprawniej jest raczej "trudne", ale to naprawdę szczególiki. Mam pytanie: czy w pesie kiedykolwiek komentator wymawia nazwisko bramkarza? Może nie zwróciłem uwagi, ale wydaje mi się, że nigdy tego nie słyszałem.

Pozdro i wielkie dzięki za uatrakcyjnienie gry. :)

Dogadaj się może z tymi mistrzami T-Mobile Mod. Polskie ligi i polski komentarz to dopiero byłaby jazda :). jakbyście to dobrze dopracowali to i parę groszy moglibyście zarobić :)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi się wydaję że źle wymawiasz Hulka z FC Porto.Wymawiasz "Halk" a po prostu prawidłowo jest "Hulk".

--- Koniec cytatu ---
Yyy...Nie. Wymawia się Halk.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie: czy w pesie kiedykolwiek komentator wymawia nazwisko bramkarza? Może nie zwróciłem uwagi, ale wydaje mi się, że nigdy tego nie słyszałem.

Dogadaj się może z tymi mistrzami T-Mobile Mod. Polskie ligi i polski komentarz to dopiero byłaby jazda :). jakbyście to dobrze dopracowali to i parę groszy moglibyście zarobić :)

--- Koniec cytatu ---
Tak. Nazwiska są wymawiane ;)
Co do T-Mobile to wersja pod niego też będzie, ale zapewne pentoza nie będzie pobierał opłat. Zresztą u nas się na to nie zanosi :D ;)

P2P:
U mnie po wgraniu czystego i kitserwera komentarza chodzi wszystko idealnie.Prawie zero przekłamania.Tylko są denerwujące klika kwestii: SKACZE DO GŁÓWKI! - I TERAZ ONI CIESZĄ SIĘ JAK DZIECI! - NO TO LECIMY JAK TO MÓWI MŁODZIEŻ(czy jakoś tak) jeszcze jest kilka takich zdań gdzie nie nabiera to realizmu komentowania spotkania. Tak Komentarz jest OK! Muchas gracias. Proponował bym to zmienić te wszystkie atrybuty komentarza czy to moje czy kolegów wyżej i wtedy to będzie ...no powiedzmy w 80% profesjonalny komentarz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej