Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW rzutach karnych napotkałem dużo błędów. Strzeliłem gola, a komentator: Pudło! Albo, np. strzeliłem w prawą stronę bramkarza, a on mówi, że w lewą stronę bramkarza. Po karnych komentator mówi, że czekają nas rzuty karne...
w meczu komentator mówi: "dobry przechwyt" a był faul.
pozostało 5 minut do końca pierwszej połowy, a komentator mówi że 5 minut do końca spotkania.
napisze dokładniej potem.
--- Koniec cytatu ---
Grasz na 2 wersjach?
Pajcol:
Ja jak grałem Chelsea to mówisz "Lampar" czy jakoś tak z takim akcentem ;) a wystarczy po prostu zwykłe "Lampard" albo Frank Lampard.
Raven87:
Witam. W sytuacji gdy podyktowany jest karny i dostaje pierwszą żółtą kartkę mówisz: "To nie będzie tylko karny. Sędzia sięga po drugą żółtą kartkę i wyrzuca go z boiska." Pozdrawiam ;)
severino:
Witam. Na początek oczywiście słowa uznania i podziwu za całe to przedsięwzięcie-ewenement na skalę światową. Osobiście posiadam wersję pod kitserver, a w głównym folderze mam wciąż wersję demo. Nic się jakoś specjalnie nie sypie, chociaż zdarza się takie coś jak wspomniane wyżej (w okolicy przerwy)2:1, przy faktycznym 2:0. Natomiast rzeczywiście, bardzo razi wymowa wielu nazwisk...I tak np "SIDORF"
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa tam zawsze mówiłem "Sejdorf"
--- Koniec cytatu ---
-jest to jedyna poprawna forma. Dramatem jest "PAZ ZINI"- Po prostu Pac-ini. Ale w sumie chciałem o czymś innym...Dokładnie od 23 lat dosyć mocno sympatyzuję z Interem z Mediolanu i tu po raz pierwszy w życiu słyszę określenie, że derby Mediolanu to "matka wszystkich derbów". Skąd? Jak? Dlaczego? Mogę się tylko domyślać, że ktoś, gdzieś, jakoś próbował przetłumaczyć "Derby della Madoninna". Madonnina to po prostu określenie Mediolanu!
Czesiok8:
Witam Świetny komentarz. Tylko nie wiem jak innym ale mi się wydaje że Pazzini nie powinno być "Pazzini" tylko "Paccini" to tylko moja sugestia ja tak to nazwisko najczęściej słyszę...
Nawigacja
[#] Następna strona