Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
krystiano19.94:
powrzucałem wszystko gdzie trzeba i jak odpalam exe to nic mi sie nie wyswietla w menadzer zadan normalnie jest ze dziala ale ja nic nie mam
Osiek:
Słuchajcie, mam taki problem. Grałem sobie miło na tym patchu, aż tu nagle pad przestaje mnie słuchać. W settings jest wykrywalny ale nie reaguje. Miałem kiedyś taki problem z PESem 2008 ale tam ponoć to norma była, że niektóre pady nie działały. I raczej nie chodzi o sterowniki, bo zdążyłem już zagrać kilka kolejek ML i Ekstraklasy. Ma ktoś jakieś pomysły?
rostek23:
Można odświeżyć linki z p i o sound? wygasły a jakoś tak dziwnie jak komentator czyta co innego, chyba że jest jakis inny link.
albi8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpowrzucałem wszystko gdzie trzeba i jak odpalam exe to nic mi sie nie wyswietla w menadzer zadan normalnie jest ze dziala ale ja nic nie mam
--- Koniec cytatu ---
Mi się uruchamia po mniej więcej 5 minutach oczekiwania :)
Włącz Pro Evolution Soccer.exe, idź zrób sobie coś do jedzenia i jak wrócisz to się włączy ;D
Też mnie to na początku wkurzało, że trzeba tak długo czekać, ale teraz już się przyzwyczaiłem...
A co do patcha..Świetny :) ! Co prawda wygląd głównego menu nie powala ale jest OK ! :)
loczek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Mi się uruchamia po mniej więcej 5 minutach oczekiwania :)
Włącz Pro Evolution Soccer.exe, idź zrób sobie coś do jedzenia i jak wrócisz to się włączy ;D
Też mnie to na początku wkurzało, że trzeba tak długo czekać, ale teraz już się przyzwyczaiłem...
A co do patcha..Świetny :) ! Co prawda wygląd głównego menu nie powala ale jest OK ! :)
--- Koniec cytatu ---
Ja miałem tak samo ale wywaliłem wszystkie stadiony. Zostawiłem tylko te Polskie i reprezentacji. teraz włącza się normalnie.
Nawigacja
[#] Następna strona