Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
mikael:
OK ja już poradziłem sobie ze wszystkimi problemami ;D Jeszcze raz podziękowania dla twórców patcha, mam wrażenia jakbym grał w jakiegoś nowego pesa ;)
mateuszcwks:
Jest może do tego patcha torrent?
dancer123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOK ja już poradziłem sobie ze wszystkimi problemami ;D Jeszcze raz podziękowania dla twórców patcha, mam wrażenia jakbym grał w jakiegoś nowego pesa ;)
--- Koniec cytatu ---
jak zrobiłeś stadiony ja jak wrzucam stadiony to zacina mi pesa i res kompa
SmolarO:
Witajcie mam problem z kamera jest jakos pod kątem strasznie mi sie ona nie podoba próbowałem pozmieniać w menu w rodzaj kamery ale to nie jest ta kamera jak w patchu v5 pomozcie ;)
mikael:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak zrobiłeś stadiony ja jak wrzucam stadiony to zacina mi pesa i res kompa
--- Koniec cytatu ---
Normalnie wrzucilem je do konami>Pro Evolution Soccer 6>kitserver>Gdb>stadiums tylko ze nie bylo tego napisanego dokladnie w instrukcji instalacji patcha. Jak Ci zawiesza gre to sprobuj moze tego:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdo wszystkich co im sie na nowej wersji tnie czy wylacza.
Kitserver - odpalic w notatniku plik kload.cfg i zmienic ReservedMemory=200000000 na nizsza ReservedMemory=90000000.... zalezy ile kto ma ramu.Wartosc podana przy 1 GB . Niech kazdy ustawi w zaleznosci ile ma ram
--- Koniec cytatu ---
Ja tego akurat nie musialem robic. Dodam ze mam win7 i 4gb ram'u.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitajcie mam problem z kamera jest jakos pod kątem strasznie mi sie ona nie podoba próbowałem pozmieniać w menu w rodzaj kamery ale to nie jest ta kamera jak w patchu v5 pomozcie ;)
--- Koniec cytatu ---
Raczej nic z tym nie zrobisz.
Nawigacja
[#] Następna strona