Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v.6

<< < (33/97) > >>

laki 84:
Jak samemu edytować murawe stadionu? chcęby taka murawa jak jest na Anfield była na Camp Nou
Czy takie coś jest możliwe do zrobienia samemu?

majkel1994:
Nie wnikaj.   :D
Nie no, tak na serio to za murawę na każdym stadionie odpowiada inny plik w kitserwerze. Nie znam nazwy folderu, ale na stronce jest lista plików i opis za co odpowiadają. Podmień murawę z Camp Nou na tą z Anfield.

fanPESa2587:
Ej wy też tak macie,że jak gracie w Master League lub Lige obojętnie jaką to na meczu otwarcia macie komplet widzów,a potem pustki praktycznie na trybunach ? gram Lechem Poznań i Borussią Dortmund i tak samo to wygląda,pierwszy mecz w lidze,pierwszy mecz w pucharze-pełne trybuny,a dalej pustki aż smutno się to ogląda...da się to naprawić ?

fanPESa2587:
OK już nie ważne,sam sobie poradziłem,w lodcfg poszperałem,jeszcze jedno pytanie czy jak chce pograć w pes 6.5 v6 po necie to musze roostera 6.5 v5 wrzucić czy moge odrazu aktualke v6 ? i musze to tym programem dkz studio robić ? bo nie robiłem tego prędzej i nie wiem gdzie to wrzucić nawet

majkel1994:
Jeżeli ktoś ma to niech wrzuci ten patch na "torrety". Wystarczy, że będziecie mieli włączony program, przy waszych łączach i sprzęcie, nawet tego nie zauważycie. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej