Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
JaZzo:
Wszystkie dźwięki są opóźnione :( a co do tych plików to nie trzeba przypadkiem zamienić nazwy p_text na e_text i później wkleić ? bo inaczej nie działa :P
gg77G:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pobraniu OF i włączeniu gry OF się ładuje a później jest czarny ekran i koniec nic sie nie dzieje. Próbowałem metod z tego forum ale nie pomogło. Po wyrzuceniu OF i włączeniu gry wszystko działa tylko podczas meczu mam taki problem:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Mam tak samo :(. Gdyby ktoś pomógł był bym bardzo wdzięczny :)
Domel1990:
JaZzo co do plików i zmian nazwy to zależy od tego jaką wersję gry posiadasz.
gg77G przekopiuj raz jeszcze plki TEXT (sprawdz nazwy tak jak psał JaZzo) i powinno działać (no ew KITSERWER zainstaluj raz jeszcze)
JaZzo:
Troszeczkę się pomęczyłem z tym patchem i dalej nie mogę rozwiązać mojego problemu ale mogę już coś więcej o nim napisać.
Więc:
-kiedy podmieniam plik e_text (p_text) wszystko mi działa z wyjątkiem działu EDYCJA, co jest dużym problemem gdyż nie mogę robić żadnych transferów itp.
-coś jest z plikiem KONAMI-WIN32PES6OPT, kiedy go wgrywam gra się nie chce włączyć wyskakuje tylko ładowanie ustawień a następnie jest już tylko czarne tło i nic :( a kiedy usuwam wszystko z pliku "save" to gra włącza się normalnie tylko nie ma zaktualizowanych składów i nazw klubów itp.
Jeżeli ktoś ma jakikolwiek pomysł jak to naprawić to będę wdzięczny za każdą pomoc :)
D17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETroszeczkę się pomęczyłem z tym patchem i dalej nie mogę rozwiązać mojego problemu ale mogę już coś więcej o nim napisać.
Więc:
-kiedy podmieniam plik e_text (p_text) wszystko mi działa z wyjątkiem działu EDYCJA, co jest dużym problemem gdyż nie mogę robić żadnych transferów itp.
-coś jest z plikiem KONAMI-WIN32PES6OPT, kiedy go wgrywam gra się nie chce włączyć wyskakuje tylko ładowanie ustawień a następnie jest już tylko czarne tło i nic :( a kiedy usuwam wszystko z pliku "save" to gra włącza się normalnie tylko nie ma zaktualizowanych składów i nazw klubów itp.
Jeżeli ktoś ma jakikolwiek pomysł jak to naprawić to będę wdzięczny za każdą pomoc :)
--- Koniec cytatu ---
zmień nazwę pliku e_text na p_text oraz e_sound na p_sound. Dodaj ten wpis do rejestru z linku mojego i graj :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona