Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
Qwe1:
juz chodzi :D musialem tyko zainstalowac kitserver. dzieki za pomoc
Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjuz chodzi :D musialem tyko zainstalowac kitserver. dzieki za pomoc
--- Koniec cytatu ---
spoko ;)
Domel1990:
a ja chciałbym zgłosić do twórców mały kosmetyczny błąd niektóre komentarze są źle podmienione dotyczy to głównie komentarzy do wyników spotkań przykłady:
przegrywałem dziś 2:0 strzeliłem na 2:1 komentarz coś w stylu: No i przewaga rośnie mamy dwa do jednego :) (czyli tak jakby to oni zdobili bramkę )
to samo miałem jak wygrywałem 3:1 i strzeliłem na 4:1 komentarz: W końcu celnie ale nadal wysoka przewaga przeciwnika :) czyli jakby oni zdobyli bramkę ) ale tak jak mówię to tylko kosmetyczne zmiany :)
Chałwa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja chciałbym zgłosić do twórców mały kosmetyczny błąd niektóre komentarze są źle podmienione dotyczy to głównie komentarzy do wyników spotkań przykłady:
przegrywałem dziś 2:0 strzeliłem na 2:1 komentarz coś w stylu: No i przewaga rośnie mamy dwa do jednego :) (czyli tak jakby to oni zdobili bramkę )
to samo miałem jak wygrywałem 3:1 i strzeliłem na 4:1 komentarz: W końcu celnie ale nadal wysoka przewaga przeciwnika :) czyli jakby oni zdobyli bramkę ) ale tak jak mówię to tylko kosmetyczne zmiany :)
--- Koniec cytatu ---
też tak mam ale to nie jest raczej błąd gry tylko ktoś źle podmienił ;)
Domel1990:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEteż tak mam ale to nie jest raczej błąd gry tylko ktoś źle podmienił ;)
--- Koniec cytatu ---
"mały kosmetyczny błąd niektóre komentarze są źle podmienione" tak też napisałem
Nawigacja
[#] Następna strona