Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v.6

<< < (48/97) > >>

Gercio:
panowie mam problem. sciagnalem sobie tylko kitservera, plik of i plik exe i jak jestem w opcji edytuj to tam nie mam widocznych strojow ktore sa wgrane. to jest maly problem bo jak wybieram sobie mecz i w samym meczu te kitsy, twarze, wlosy, buty i pilki dzialaja wiec wszystko smiga. komentator tez czyta messiego jako sa pinto czy lewego jako pancaro, ale to widze ze nie tylko ja tak mam. Problem w tym ze po wgraniu of'a nie mam log druzyn, chelsea ma logo jak czystej wersji, wiec kluby bez licencji u mnie nie maja logow. druzyny sa pomieszane, np w serie a, przy logu messiny widnieje nazwa juventus, sklad jest juventusu i stroje w meczu tez, ale co to za gra z logiem innej druzyny? no i najwiekszy problem to bundesliga. wszystkie druzyny nie maja log, kazda ma herb wypelniony kropkami, czyli taki nazwijmy to istnie peesowski. co mam zrobic? co robie zle? czy moze mam tak bo nie pobralem wszystkich plikow? no ale chyba sciagajac ofa to problem ten wraz z logami powinien zniknac. Z gory dziekuje za odpwiedz osobie, ktorej bedzie sie chcialo mi pomoc :) serdecznie pozdrawiam

D17:
musisz pobrać jeszcze o_text i p_text i loga będą

Gercio:
wielkie dzieki problem naprawiony!!!!! ;)

edt: okej, bez jakis wiekszych problemow patch zainstalowalem. niedosyt jednak pozostaje przez te stadiony. linki do wszystkich partow wymagaja konta premium, a link do polskich aren pilkarskich z sendspace tez ma zajete wszystkie sloty. mozna to gdzies reupnac na jakis darmowy server? jak chociazby party z kitservera, p_soundow, 0_soundow itp? daloby rade?

marek#1:
POMOCY !!!!
Mam problem kiedy chce zagrać mecz dowolnie jaki czy to towarzyski czy ML wywala mnie do windowsa ;( co mam z tym zrobić ?? proszę o pomoc !!!

Katalonbar:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPOMOCY !!!!
Mam problem kiedy chce zagrać mecz dowolnie jaki czy to towarzyski czy ML wywala mnie do windowsa ;( co mam z tym zrobić ?? proszę o pomoc !!!

--- Koniec cytatu ---

Zainstaluj od nowa pesa, to zawsze pomaga.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej