Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
Gercio:
stadiony by ktos dal w takiej jednej paczce, na jakis fajny serwis. bo z reszta plikow mozna sobie poradzic bezproblemowo, a ze stadionami oprocz tych z naszej rodzimej ligi sa juz problemy w postaci konta premium potrzebnego do zassania paczuszek z nimi. wiec prosilbym o stadiony :)
xXfabregasXx:
Mam sposób na darmowe konto premium na speedyshare na 1 dzień.
Należy pobrać i zainstalować program Speedy Drive. Aby to zrobić wchodzimy na
REJESTRACJA lub LOGOWANIE, klikamy na SpeedyDrive_setup.exe i rozpocznie się pobieranie. Instalujemy program, po instalacji uruchamiamy. W lewym dolnym rogu w oknie programu jest podkreślony napis Register, klikamy go. Wpisujemy nasze imię, adres e-mail i klikamy Register. Wchodzimy na e-mail i szukamy wiadomości o temacie: Response Required: Please confirm your request . Klikamy na link zawarty w wiadomości, pokażą nam się dane do zalogowania, zapisujemy sobie nazwę użytkownika i hasło gdyż nie da się wejść na tą stronę 2 razy!!!. Teraz wchodzimy na stronę
REJESTRACJA lub LOGOWANIE, w prawym górnym rogu klikamy na Zaloguj i logujemy się danymi które sobie zapisaliśmy. Gdy wszystko zrobimy klikamy na Moje premium w prawym górnym rogu, patrzymy na Account type, jeżeli jest Premium to mamy konto premium na 1 dzień i możemy sobie ściągnąć stadiony :)
Jeżeli coś jest nie zrozumiałe proszę pisać na P@.
Kurak:
Mam pytanie do twórców patcha: Czy planujecie jakieś nowe drużyny w nowej wersji patcha (zakładam, że taka wyjdzie)? Czy z polskich drużyn będzie tylko ekstraklasa + 2 drużyny z 1 ligi (jak w slocie) czy może planujecie np. całą pierwszą ligę kosztem innej?
Gercio:
dzieki fabregas, Twoj pomysl z tym programem i kontem Premium jednodniowym dal skutek ! wszystko pieknie pobrane w pol dnia ! :) wielkie dzieki za pomoc ! mam tylko pytanie, gdzie powinien byc wklejony plik map ze stadionami zeby to dzialalo? bo wkleilem go do kitserver/gdb/stadiums i tam jest pod 200+ folderami ze stadionami plik map. Ale chyba nie spelnia on swojej roli bo jak uruchamiam mecz towarzyski przykladowo Napoli vs Swansea to nie ustawilo mi automatycznie stadionu San Paolo w Neapolu. Cos zle wkleilem, czy moze plik map ma inna funkcje do spelnienia niz ta o ktorej pisze...
WESOols:
Zrobiłem ostatnio z kuzynem aktualne transfery na 2012/2013.
Kto chce mogę podesłać :) Walić na gg: 34260920
Nawigacja
[#] Następna strona