Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDałoby rade wrzucic stadiony ekstraklasy na mediafire bo nie moge ich pobrać :/ Pls...
--- Koniec cytatu ---
jak masz konto na chomikuj, to pobierz z niego, pare postów wcześniej jeden koleś dał linki
kmn899:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak masz konto na chomikuj, to pobierz z niego, pare postów wcześniej jeden koleś dał linki
--- Koniec cytatu ---
wlasnie nie mam a nawet jak zaloze to nie doladuje go bo jestem w UK a nie ma opcji wysylania smsa z angielskiej karty a z polskiej nie moge wysylac smsow premium :(
sik21:
Witam mam następujący problem: chciałem sobie wgrać same stroje, piłki i buty do mojego pes 06 bez żadnych innych dodatków i poprzez kitservera to wgrywałem wczoraj nawet zagrałem mecz z nowymi strojami i piłkami ale jeszcze wtedy butów nie miałem teraz dodałem je i nie chce gra pójść gdy już mecz się ma zacząć wywala mnie na pulpit. Próbowałem z samymi piłkami lub strojami ale to tez nic nie pomagało reservedmemory także zmieniałem nawet spróbowałem plik pes6.exe podmienić to także nic nie pomogło :( mógł by mi ktoś powiedzieć co robię źle lub co mam poprawić?
SeboL2:
Hej,
zapoda ktoś radę jak wgrać sobie odpowiednie przyśpiewki do kariery Legią i jak przyporządkowane są sloty do drużyny?
Pamiętam, że trzeba było wyciągnąć sobie odpowiednie przyśpiewki i potem je wgrać na odpowiednie sloty np. dla Legii.
Przypomni mi ktoś dokładniej jak i gdzie?
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
kokosikus1:
da rade w torrencie ?
Nawigacja
[#] Następna strona