Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
frytek92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHej,
zapoda ktoś radę jak wgrać sobie odpowiednie przyśpiewki do kariery Legią i jak przyporządkowane są sloty do drużyny?
Pamiętam, że trzeba było wyciągnąć sobie odpowiednie przyśpiewki i potem je wgrać na odpowiednie sloty np. dla Legii.
Przypomni mi ktoś dokładniej jak i gdzie?
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Znajdź jakiekolwiek przyśpiewki Legii w formacie adx (może być inny ale będziesz musiał przerobić na adx) i nazwij kolejno unknow_00310 - unknow_00314, 340 -344 i 345 - 349, a następnie wgraj do kitserver->dat->0_sound.afs (jeśli nie masz takiego folderu to go utwórz).
SeboL2:
to znaczy jak mam 5 przyśpiewek, to unknow_00310, unknow_00311, unknow_00312, unknow_00313, unknow_00314?
SeboL2:
Dziękuję.
Wybaczcie, że post pod postem, ale mam problem ze stadionem Legii, a jest to dla mnie ważne, bo akurat Legią gram i co drugi mecz mi się przycina na nim gra, a nawet zacięła mi się na amen.
W lodcfg mam pierwsze dwie na very high, a resztę na low, ale nawe jak zmienię pierwsze dwie na high, kiedy już się głowy psują, to jest tak samo. W kload zmieniłem wartość też jak wcześniej ludzie radzili.
P.S. jak ktoś ma jakieś przyśpiewki Legii (najlepiej ADX), to niech da znać;)
frytek92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
P.S. jak ktoś ma jakieś przyśpiewki Legii (najlepiej ADX), to niech da znać;)
--- Koniec cytatu ---
Tutaj masz dla różnych klubów z TME tylko pozmieniaj sobie nazwy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
SeboL2:
Dzięki frytek
Nawigacja
[#] Następna strona