Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v.6

<< < (66/97) > >>

Kurak:
Oprócz Zawiszy możesz dodać jeszcze np. GKS Katowice czy Arkę Gdynia. Chociaż ja osobiście wolałbym drużyny takie jak: Heerenveen, Anży Machaczkała, Rosenborg, Sparta Praga, AS Monaco, Villarreal.

p.s. Grając ostatnio karierę Barceloną kupiłem z Atletico Madryt Radamela Falcao. Nie wiem dlaczego zamiast Falcao jest on komentowany jako Garcia.

krugas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOprócz Zawiszy możesz dodać jeszcze np. GKS Katowice czy Arkę Gdynia. Chociaż ja osobiście wolałbym drużyny takie jak: Heerenveen, Anży Machaczkała, Rosenborg, Sparta Praga, AS Monaco, Villarreal.

--- Koniec cytatu ---

jeden normalny :D

Nerevar:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOprócz Zawiszy możesz dodać jeszcze np. GKS Katowice czy Arkę Gdynia. Chociaż ja osobiście wolałbym drużyny takie jak: Heerenveen, Anży Machaczkała, Rosenborg, Sparta Praga, AS Monaco, Villarreal.

--- Koniec cytatu ---

popieram

loczek:
Sądzę że więcej osób chce wkoncu pograc jakąś ekstraklasową druzyną z 1 ligą, bo troche wkurzające było gdy do t-me awansowała jakas nawet słaba europejska druzyna i miała mistrza. Może te europejskie druzyny to nie głupi pomysł, ale wy mozecie sobie pograc całkiem normalnie jezeli nie chcecie miec w ML grac druzyna z t-me. Pozatym jest ona oczekiwana od wydania patcha i fajnie ze daav one się za nią zabrał.

M4TT:
Ten patch jest chyba z mysla grania ML polska ekstraklasa dlatego do 2.division w ML potrzebne sa zespolu z naszej 1ligi  >:(

a jak nie chcecie grac polskimi zespolami to bardzo polecam Phoenix Patch, jak dla mnie najlepszy bo nie gram ML polskimi druzynami ale jak kto woli.
popieram idee tego patcha i mi sie podoba, tez mam go na kompie zeby od czasu do czasu zagrac towarzyski meczyk jakas polska druzyna :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej