Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v.6

<< < (70/97) > >>

jedlaskuba:
Głównie na option file ma polegać pewnie ta aktualizacja, aczkolwiek nie sądzę, by nie dodano jeszcze czegoś. Dlatego wydaje mi się, że nikt nie robi i nie zrobi nowego OF'a, wszyscy czekają na tego od iss.

joostrup:
Dziękuję wam bardzo za tworzenie tego patcha. Zainstalowałem wszystko i dobrze się gra; jest tylko coś co trochę przeszkadza: wskazówki w rogach ekranu (podczas gry, np. czas, nazwiska piłkarzy itd.) nie są przejrzyste, jest tylko białe tło. Może brakuje mi jakiegoś pliku, nie wiem, albo coś źle zrobiłem przy instalacji. Może ktoś by mi pomógł, dziękuję bardzo.

redsfan:
Siema moglby ktos pomuc?

mam wszystko sciagniete do Roster Online v.6 (Zimowa Aktualka), i wtedy zaczynaja sie problemy. poniewaz jestem w angli to nie moge sciagnac bo zabolokowane. to samo z intro. potem stadionow nie umie zlapac bo trzeba konto premium? moglby ktos przynajmniej premier leauge dac na jakis dobry server, najlepiej media fire?

sorka za pismo, ale z ankielskiej klawy

joostrup:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema moglby ktos pomuc?

mam wszystko sciagniete do Roster Online v.6 (Zimowa Aktualka), i wtedy zaczynaja sie problemy. poniewaz jestem w angli to nie moge sciagnac bo zabolokowane. to samo z intro. potem stadionow nie umie zlapac bo trzeba konto premium? moglby ktos przynajmniej premier leauge dac na jakis dobry server, najlepiej media fire?

sorka za pismo, ale z ankielskiej klawy

--- Koniec cytatu ---

Jeśli nie chcesz grać online, to nie potrzebujesz tych plików.

redsfan:
Hmmm okej, ale stadiony bym chcial. Jeszcze jeden problem bo mam gre RIP. Wiec tylko e text mam. Jak zmienie nazwe p text na e text to dziala ale sie wylacza z bledem, a jak zostaje na e text to scoreboard jest caly bialy.

I jest jakis update co dziala z kitserverem bo wszystko co probuje mi zjebuje cale, i miesza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej