Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v.6

<< < (79/97) > >>

loczek:
1. Nie da się powiększć;)
2. Nie da się usunąć drugiej ligi
3. Z tego co wiem na evo-web jest jakiś program, który podmienia te "punkty" na prawdziwą walutę, ale nigdzie nie moge znaleźć.

Positive:
To jak ja mam pisać karierę na forum?.. Premier League! - 16 drużyn + takie kluby jak Saint Etienne :P Trudno. Zna może ktoś ten program, który podmienia pkt, na forsę?

KimU:
Mam pytanie odnośnie twarzy... Chce wrzucić nowe twarze piłkarzy do tego patcha i jest problem. Z kitservera/face usuwam pliki twarzy i wrzucam nowe odpalam grę i nie ma ich... w pliku map są nazwiska bo tego nie ruszałem. Wie ktoś jak to zrobić żeby działało ?? Dodam jeszcze,że z nowych twarzy mam 3 pliki hair i 2 face i po wrzuceniu nie działają ... help me. :-[

Positive:
Koledzy, czy da się dodać drużynę do pucharów? Np. chcę zagrać Barcą, ale muszę grać calutki sezon, żeby się zakwalifikować do Ligi Mistrzów.. To irytujące ..

Katalonbar:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKoledzy, czy da się dodać drużynę do pucharów? Np. chcę zagrać Barcą, ale muszę grać calutki sezon, żeby się zakwalifikować do Ligi Mistrzów.. To irytujące ..

--- Koniec cytatu ---

Nic nie poradzisz na taki silnik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej