Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
Positive:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa gram bez żadnych dryblingów. Używam najprostszych metod, nic nadzwyczajnego nie robię, a idzie spokojnie rywalizować z najlepszymi drużynami na najwyższym poziomie. Trening czyni mistrza.
--- Koniec cytatu ---
Aaaa, no właśnie, można rywalizować z najlepszymi drużynami. Tylko jaką drużyną jest Valenciennes, Nancy, Auxerre, że są poza zasięgiem?
Douglas:
trochę cierpliwości, ja też miałem z tym problemy że przeważnie wygrywałem z lepszymi, przegrywając z rywalami z niższej półki. Musisz podejść do takich meczów tak samo jak nastawiasz się na lepsze drużyny. ;)
Positive:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtrochę cierpliwości, ja też miałem z tym problemy że przeważnie wygrywałem z lepszymi, przegrywając z rywalami z niższej półki. Musisz podejść do takich meczów tak samo jak nastawiasz się na lepsze drużyny. ;)
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za rady. Dzisiaj zagrałem 4 spotkania na lajcie, nie, że muszę wygrać i 3 zwycięstwa i jeden dobry remis. Poćwiczę jeszcze, cesarza ze mnie nie będzie, ale.. Kto wie :P
D17:
Będzie jak będziesz sporo ćwiczył. Rozgrywka online bardzo podnosi umiejętności. Poza tym to gra z 2005 roku więc nie oczekujmy od niech nie wiadomo jakich cudów. 6lat minęło a do tej gry ciągle wychodzą patche. Czy któraś z serii Fify ma podobnie ? Chyba nie. Dla mnie najlepsza odsłona od Konami. Za 10 czy 20 lat zasiąde do tej gry z takimi samymi checiami jak dziś , wczoraj czy 2 lata temu.
Positive:
Tylko pytanie, czy za 10, 20 lat będą patche wychodziły :P
Nawigacja
[#] Następna strona