Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v.6

<< < (15/97) > >>

frycek16:
Mam takie pytanko. Zeby patch dzialal musialem innego kitservera czystego sciagnac, potem w miejsce pustego folderu gdb wrzucilem ten folder gdb z patchem. Tyle ze nie ma w nim folderu stadiums. I teraz mam pytanie, czy wystarczy ze utworze folder stadiums i tam wrzuce stadiony czy jakos inaczej trzeba to zrobic?

loczek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam takie pytanko. Zeby patch dzialal musialem innego kitservera czystego sciagnac, potem w miejsce pustego folderu gdb wrzucilem ten folder gdb z patchem. Tyle ze nie ma w nim folderu stadiums. I teraz mam pytanie, czy wystarczy ze utworze folder stadiums i tam wrzuce stadiony czy jakos inaczej trzeba to zrobic?

--- Koniec cytatu ---

wystarczy ze zrobisz folder i wrzucisz

frycek16:
tak tez zrobilem ale nie ma ich w grze. Sa te podstawowe tylko. A jak mam wrzucic te stadiony? W folderze np serie a stadium pack czy to co jest w srodku?

D17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam kilka pytań jako że już dawno nie bawiłem się w pes-a z dodatkami, mam problem z obsługą kitservera. Jak wybierać  stadiony przed meczem?? Wybiera mi tylko paczki a nie stadiony, no chyba że źle wrzucałem. Wrzuca się do folderu stadiums w kitserverze foldery które się wypakowały czy z tych folderów kopiować stadiony i wrzucać do stadiums?

--- Koniec cytatu ---
Wypakuj do folderu stadiums. Żadnych podfolderów bo inaczej działac nie będą

frycek16:
OK :) dzieki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej