Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Kits by. ziomeq21 & damianeek007. Wolsfburg AWAY

(1/8) > >>

damianeek007:
Fantasy Kits by. ziomeq 21
Witam, będę tutaj wrzucał kitsy mojego kolegi ziomeq21. Mamy nadzięję, że Wam się spodobaj i może będziecie ich używać.
Borussia Dortmund Edit. home:

Link : REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Away:

GK Home:

GK Away:

Żeby wgrać stroje, każdy musi mieć nazwę "kit" (bez "")

LiZoO.:
Niestety słaby edit. Niby stroje są z Nike, a tu na rękawach, na getrach i na spodenkach logo Kappy :(... Jeżeli chodzi o wykonanie to całkiem całkiem. ;)

PS. Niech ten twój kolega nie podpisuje się na edicie!!! >:(

ziomeq21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiestety słaby edit. Niby stroje są z Nike, a tu na rękawach, na getrach i na spodenkach logo Kappy :(... Jeżeli chodzi o wykonanie to całkiem całkiem. ;)

PS. Niech ten twój kolega nie podpisuje się na edicie!!! >:(

--- Koniec cytatu ---

Zastosowałem się do tego co napisałeś i zmieniłem. Jak kolega wróci to wrzuci.
Dzięki ;)

Remoo:
Stroje za wąskie i ogólnie za małe jakieś a ten znaczek na koszulce dla mnie dziwny bo napis "nike" zamiast znaczka no i jeszcze w szarym kitsie owy napis powinien być raczej czarny.

Ziomeq 21 nie rozumiem dlaczego twój kumpel wrzuca ci te kitsy tak poza tym. ???
Co, sam nie umiesz?

ziomeq21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStroje za wąskie i ogólnie za małe jakieś a ten znaczek na koszulce dla mnie dziwny bo napis "nike" zamiast znaczka no i jeszcze w szarym kitsie owy napis powinien być raczej czarny.

Ziomeq 21 nie rozumiem dlaczego twój kumpel wrzuca ci te kitsy tak poza tym. ???
Co, sam nie umiesz?

--- Koniec cytatu ---

Umiem, ale to był jego pomysł więc niech on też coś od siebie dorzuci.

Stroje za wąskie bo wymiary inne ale jutro zostaną dorzucone linki pod obrazki, które będą wymiarowe.
I tak, faktycznie ze znaczkiem wyglada o wiele lepiej. Stroje ze znaczkiem zamiast napisu + poprawnymi rozmiarami zostaną wrzucone jutro.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej