Kurka wodna zacząłem się bawić trochę w PES'a by go ulepszyć. Wstawiałem sobie murawy HD, menu itp. i teraz jak włączam PES'a to pokazuje się napis PES 2012 i potem wywala mnie do wina i jest na napisane system widnows odrzucił czy coś w tym stylu. Gram na Windows XP, a mecze normalnie opisuje tutaj na 7, ale chyba czas wyrzucić z tego kompa jakąś gierkę i zainstalować pesa na 7. W dodatku ściągnąłem sobie update do tego patcha i niestety save nie ma nie wiem dlaczego?? Gdzieś miałem zapisany save, ale to z października. Dodatkiem jest jeszcze to, że wkleiłem to do PES'a i on działa jest napisane, że coś jest uszkodzone. Te murawy i menu usunąłem i się cieszyłem tylko gdy zainstalowałem to update jak już pisałem zapisu nie ma. Może Windows 7 to odpowiedni wybór. Szkoda bo już trochę tą karierę pociągnąłem i nawet mnie się dobrze grało tyle, że nastąpiły te błędy. Może da się to jeszcze zainstalować. Bardzo lubię pisać kariery i w końcu znalazłem odpowiedni klub, a teraz on niestety zmusił mnie do zakończenia kariery. Bym rozpoczął United od nowa, ale to już nie to samo. Jeśli nie będziecie potrafili mnie pomóc to proszę chociaż o wybór nowego klubu. Kurw*a jestem taki wściekły zainstaluje sobie tego PES'A na siódemce! Powinno nie być problemów bo już kiedyś na nim grałem i takowych nie było. Podajcie również najlepszy patch, który się nie psuje słyszałem, że PESEDIT jest dość stabilny tylko nie wiem czy to prawda. Bardzo Was za to przepraszam, ale to już nie zależało ode mnie. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Cholera jasna
!!!! Dodatkowo teraz jakieś wirusy na tym kompie i chyba idzie do naprawy lub w ogóle na śmieci.