Patrząc na to jakim składem aktualnie dysponujesz nie dziwi fakt, że jesteś w LM. Co do realności kariery to sam często gęsto słałem uwagi do użytkowników, żeby nie przesadzali z transferami bo potem mało przyjemnie się to czyta. Tutaj jakoś niespecjalnie mi przeszkadza. Nie wiem dlaczego. Znam twoją kadrę, jest nieprawdopodobnie silna. Jeśli mógłbym coś doradzić to warto by trochę uszczuplić wydatki na zespół odpowiadający za przygotowanie drużyny. Dzięki temu opadną statystyki twoim piłkarzom i przyjdą również gorsze dni
Mecz z Galatasaray uważam, za wpadkę, której nie mieliście prawa popełnić. Strasznie dziwne decyzje personalne. Nie wiem, czy czasem coś niedobrego zaczyna się dziać w klubie. Pomijany jest jeden z lepszych napastników - Castillion, co sugeruje, że trener w ogóle nie ma zaufania do tego piłkarza. Wszystko dałoby się jeszcze jako tako zrozumieć, ale brak Besta? Kluczowy strzelec zaczyna na ławce? Nie ma się co dziwić, że w Stambule, mimo wyrównanego meczu tracicie 3 pkt.
Sunderland jakimś cudem przepchnięty i tu trzeba oddać Hendersonowi, że wziął na siebie ciężar bycia najlepszym piłkarzem drużyny. Powstaje pytanie, czy będzie w stanie równie dobrze zagrać przeciwko United, które już ostrzy sobie na was zęby licząc, że gorszy okres utrzyma się przez dłuższy czas.