Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Puchary i Turnieje Dnia
Paczi:
Witam zakładam ten wątek ponieważ niedawno był on poruszany ale nie mogłem odszukać starego dlatego jest nowy
Obiecywaliście zmiany co do częstotliwości pucharów i turniejów dnia na dzień dzisiejszy jest coraz gorzej nie chodzi mi o to że jest okres świąteczny ale o to że już nikt z załogi pesleague nie robi żadnych p\t dnia przez dłuższy okres
Jeden tydzień po starym wątku deimian7 zrobił może 3,4 razy turniej czy puchar dnia i to było by na tyle a teraz jest tak że kto nie wejdzie na kanał irc piszę czy ktoś zrobi puchar itp to każdy to zlewa pucharów nie było już pewnie ok 1 miesiąca a miało być tak fajnie jak zapowiadaliście pozdro ;)
PiNk!:
No wiesz, gdy ja wyszedłem z inicjatywą, żeby zrobić sobie nieoficjalne PD, TD, to Matip powiedział, że pesleague.pl mi podziękuje, jak nadal będe ten link rozsyłał, haha. :D
Skoro już jesteście adminami na tej stronie, to róbcie czasami ten puchar - a jak nie to oddajcie tą funkcje komuś innemu...
Wiem, że macie dużo zajęć i nie możecie robić pucharów 3 razy dziennie, ale te 2 razy w tygodniu powinien być obowiązkowy, na zmianę u każdego opiekuna. Mamy tyle opiekunów, że dla każdego opiekuna przypadało by to raz na jakieś 3 tygodnie - więc chyba nie tak dużo.
Pozdrawiam :)
smak:
zawsze tak bylo na poczatku codziennie puchar jak nowy pes wyszedl a potem juz nie tak czesto ale juz pol roczuk pozniej to juz prawie wcale trzeba sie prosic zeby ktos zrobil ale zaden admin nie chce tylko nas zlewa gdyby byl jakis dobrze grajacy adminek to pucharki by robil bo by szybko nie odpadal bo jak odpadnie to musi sie meczyc do konca z nami rozwiazanie jest proste niech dadza komus uprawnienia do robienia pucharow i tyle bo ta stronka spada na psy
PaleSort:
Skoro nie ma to nie ma, chyba nie będziecie się jeszcze prosić ich, żeby Wam łaskawie robili puchary, oni są załogą i oni powinni dbać o wizerunek serwisu. Niedługo ruszam z turniejami z BARDZO atrakcyjnymi nagrodami, ale to niedługo jak już wszystko będzie wiadomo co do organizacji powiem Wam
lupiqCR7:
Podpisuje się :).
Ja z drugiej strony mógłbym zaproponować wybory na nowego gościa który by chętnie robił P/T Dnia... najlepiej dwóch odpowiedzialnych graczy których pesleague szanuje... Szanowna załogo jeżeli chcecie utrzymywać poziom przez cały sezon pesa to musi być zachęta aby ludzie przebywali na pesleague... Jeżeli obecni admini nie dysponują czasem... to wybiera się nowych ... Co ma początek ma też koniec... Wiadomo...
Nawigacja
[#] Następna strona