Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników

EPL 2010-2011 Season Scoreboard Canal+ by Radeqq81

(1/2) > >>

Radeqq81:
English Premier League 2010/2011 Season Scoreboard and EPL New Font by Radeqq81. This Scoreboard based on EPL 2012 Scoreboard by KO.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Install:

Just copy folder dt06.img to your img folder in kitserver.

--- Cytuj ---Credits & Thanks:
--KO
--JasonY
--- Koniec cytatu ---

Czesiok8:
WOW bardzo fajny ;D

jajo111:
radeqq81 ten stadion to Stamford Bridge by gkan czy jakiś inny? Jeżeli to jest ten od gkana to jak zrobiłeś że kamera podczas intro przed meczem nie jest za trybunami???

Radeqq81:
Tak to jest stadion od gkana (modyfikowany przez ssamko). Zastepuje estadio do dragao ale kamere mam raz z boku a raz za trybunami ale mozesz sobie zamienic za inny, skorzystaj z mojego REJESTRACJA lub LOGOWANIE zerknij sobie na wszystkie stadiony w pesie,i sprawdz przed meczem kamere, jezeli nie bedzie na danym stadionie zza trybun to po prostu podmien sobie za niego.

jajo111:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak to jest stadion od gkana (modyfikowany przez ssamko). Zastepuje estadio do dragao ale kamere mam raz z boku a raz za trybunami ale mozesz sobie zamienic za inny, skorzystaj z mojego REJESTRACJA lub LOGOWANIE zerknij sobie na wszystkie stadiony w pesie,i sprawdz przed meczem kamere, jezeli nie bedzie na danym stadionie zza trybun to po prostu podmien sobie za niego.

--- Koniec cytatu ---
ok ;) czyli kamera podczas intro zależy od tego jaki stadion się zastępuje ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej