Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Lista zawodników do komentarza pes 2012 v2 by kriss12
kriss12:
Panowie większość nazwisk które tu podajecie myślę że będą w komentarzu na razie robię komentarz pod t-mobile ekstraklasa a następna wersja bedzie juz z tymi nazwiskami
pogram w fife jak sie uda wyłapać nazwiska to będą wgrane.
Kam8043:
Ja podam swoje (nie wiem czy były wcześniej podane):
Pawłowski
Ljuboja
Brożek
Mierzejewski
Szczęsny
Nazwy drużyn, żeby były po polsku
Kamil Glik
To tyle ode mnie ;)
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa podam swoje (nie wiem czy były wcześniej podane):
Pawłowski
Ljuboja
Brożek
Mierzejewski
Szczęsny
Nazwy drużyn, żeby były po polsku
Kamil Glik
To tyle ode mnie ;)
--- Koniec cytatu ---
te nazwiska juz dawno sa wgrane
co do nazw drużyn obawiam się że będzie problem ponieważ szpakowski nie wymawia żadnej drużyny polskiej w komentarzu nie wiem dlaczego no ale widocznie tak ma byc za to zagraniczne prawie wszystkie
mckriss89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco do nazw drużyn obawiam się że będzie problem ponieważ szpakowski nie wymawia żadnej drużyny polskiej w komentarzu nie wiem dlaczego no ale widocznie tak ma byc za to zagraniczne prawie wszystkie
--- Koniec cytatu ---
może się mylę i wziąłeś to pod uwagę, ale w wersji T-Mobile polskie drużyny są w slotach holenderskich. Sz. P. Akowski wymawia je jako holenderskie zespoły (np.: Legia -> PSV)
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
może się mylę i wziąłeś to pod uwagę, ale w wersji T-Mobile polskie drużyny są w slotach holenderskich. Sz. P. Akowski wymawia je jako holenderskie zespoły (np.: Legia -> PSV)
--- Koniec cytatu ---
tak wiem o tym ale ja odpowiadalem na pytanie ze szpakowski w fifie nie wymawia polskich druzyn
Nawigacja
[#] Następna strona