Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Nieoficjalne Spolszczenie PES 2012
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli chodzi o zmianie nazwiska pl komentatorów to jest bardzo proste. Potrzebny jest PESUDE, otwieramy tym programem plik dt05_e (ten plik z spolszczeniem) w głównym folderze img, potem wybieramy plik unnamed_1 i tam są coś jak podtytuły (nie wiem jak to się nazywa) i w G7W znajdują się nazwiska wszystkich komentatorów z pesa. Zmieniamy panów z fify na panów dawida i mikołaja bierzemy save i jazda ;)
--- Koniec cytatu ---
tak G7W to plik w unnamedzie 1. Zrobcie tak jak mowi kubix
marcin1111151:
Tego też nie możecie zlokalizować? Jak możecie to poprawcie to bo praktycznie przy każdym meczu tak mam >:(
I chyba z 1-2-3 jeszcze takich tekstów jest po angielsku. Musicie to wszystko zlokalizować i poprawić, bo np: kriss12 ma to poprawione.
Ale i tak ML z jakieś 85% jest spolszczone, bo np:. Przycisk "Dodaj do Ulubionych" nie ma, tylko jest "Remove from Favorites"
Pozdrawiam ;D
Artur 7:
Dzięki ja o tym akurat nie wiedzialem.. Tak jest jak się tłumaczy w 10 osob i nie kazda się przykladała tak jak pawlodar i ja dlatego mamy nauczke jak robic to z kims zaufanym.. Popatrze za tymi tekstami choc od razu nie wierzchu tez ich nie znajde...
marcin1111151:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki ja o tym akurat nie wiedzialem.. Tak jest jak się tłumaczy w 10 osob i nie kazda się przykladała tak jak pawlodar i ja dlatego mamy nauczke jak robic to z kims zaufanym.. Popatrze za tymi tekstami choc od razu nie wierzchu tez ich nie znajde...
--- Koniec cytatu ---
Ja wam mogę pomagać jak PES 2013 nie będzie po Polsku ;D
Musicie mi tylko wytłumaczyć jakim programem, gdzie i jak ;)
Artur 7:
Dzięki za chęci, ale juz wiemy jak wygląda współpraca w więcej niz 2 osoby.. i ustalilismy z pawlodarem, że jak juz bedziemy mieli czas i siłę na tłumaczenie 13 to tylko we dwoje..
Nawigacja
[#] Następna strona