Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Nieoficjalne Spolszczenie PES 2012

<< < (12/23) > >>

pawlodar_10:
Patche raczej nie powinny ingerować w ten główny folder img...

blackout.:
Mam PESEdit i mi nie działa. :D

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW menu jak wybierałem language to był tylko English i kilka innych, ale nie było polskiego. :( Po podmieniłem za angielski tak jak było w pliku. Bo rozumiem, że wystarczyło tylko skopiować?

--- Koniec cytatu ---
Wyświetla się tobie w menu języki tak jak masz podpisane w folderze IMG, czyli kopiujesz plik dt05_e.img i w grze ustawiasz j. angielski o ile masz kilka języków wgranych do folderu. Jeśli masz dalej po angielsku to usuń unnamedy z kitservera 1-10 (folder dt05.img) i wtedy już powinno być git ;)

blackout.:
Tyle, że mam ustawiony angielski jako domyślny i jest ustawiony, a i tak jest angielski normalnie, a nie polski. A w kitserverze nie mam w ogóle folderu dt05_e.img, więc to nie to. :(

EDIT: Dobra, już jest wszystko dobrze. Wgrałem jeszcze raz i jest OK.

Dawid_90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWyświetla się tobie w menu języki tak jak masz podpisane w folderze IMG, czyli kopiujesz plik dt05_e.img i w grze ustawiasz j. angielski o ile masz kilka języków wgranych do folderu. Jeśli masz dalej po angielsku to usuń unnamedy z kitservera 1-10 (folder dt05.img) i wtedy już powinno być git ;)

--- Koniec cytatu ---
dzięki już działa  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej