Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Nieoficjalne Spolszczenie PES 2012
przem1412:
nie wiem czy coś zrobiłem nie tak ale te spolszczenie prawie mi nie działa. fakt , jest spolszczonych kilka kwestii ale mało. cały tryb zostań legendą nie jest. jak jest konferencja czy jak agent załatwia klub. nic nie ma. w opcjach polski zaznaczony. dodam , że mam komentarz dawida nowaka i mikołaja baranka. czy to aż takie słabe spolszczenie czy ja coś zrobiłem nie tak?
NexaT:
Tak już chyba jest.
pawlodar_10:
No ale nie wiem w sumie dlaczego tak jest... powinno byc dobrze
przem1412:
Właśnie zbyt dobrze nie jest :( Myślałem , że kwestie w BaL ładnie zostaną wytłumaczone itd. Trochę rozumiem angielski , ale wiadome jest , że wolałbym polski. Myślałem , że jest już zajmuje ponad 200MB to musi być na full. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale mam SMoKe Patch Black 4.7 z Update 4.7.4
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaśnie zbyt dobrze nie jest :( Myślałem , że kwestie w BaL ładnie zostaną wytłumaczone itd. Trochę rozumiem angielski , ale wiadome jest , że wolałbym polski. Myślałem , że jest już zajmuje ponad 200MB to musi być na full. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale mam SMoKe Patch Black 4.7 z Update 4.7.4
--- Koniec cytatu ---
Wejdź w kitserver, folder dt05.img i usuń unnamedy od 1 do 10
Nawigacja
[#] Następna strona