Dział Ogólny > PES 2013
Pierwszy screen z PES 2013!!!
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tutaj macie :)
Dla mnie zajebiste :) widać new silnik :)
--- Koniec cytatu ---
Stadion ładnie odwzorowany, ale Ronaldo im nie wyszedł za bardzo się świeci ale do premiery powinni to poprawić.
jajo111:
Przecież to realistyczny film nagrany na stadionie i troche przerobiony zeby wyglądał "nowocześnie" a wy myslicie ze to już filmik z gry <lol> :D
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELol zrobili zapowiedź zapowiedzi. Skąd ja to znam... :| Niepokoi mnie fakt, że już chcą pokazać nowego PES'a. Co oni mogli zmienić w tak krótkim czasie? No chyba, że nowy PES jest na nowym silniku i powstawał równocześnie z wersją 2012...
--- Koniec cytatu ---
ale sluchajcie to nie jest tak ze oni koncza pes12 i robia pes13 ;] zazwyczaj jest pare ekip i pes13 mogl juz byc w produkcji 2-3 lata temu i skoro juz mamy praktycznie maj to gra jest juz na ukonczeniu.
Popatrzcie na gry tylu BF3 czy Diablo3 - zamkniete beta testy sa jakos pol roku przed premiera a i tak zmiany sa kosmetyczne jedynie
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież to realistyczny film nagrany na stadionie i troche przerobiony zeby wyglądał "nowocześnie" a wy myslicie ze to już filmik z gry <lol> :D
--- Koniec cytatu ---
hahahahah dokładnie. Pierwszy trailer z gry będzie 24 kwietnia :)
Lukaszeq:
Ironia... ironia... Ogarnijcie to w końcu że nikt nie mógł być tak głupi żeby uznać to za grę :)
Nawigacja
[#] Następna strona