Świat gier, cena na ps3 183 zł,xbox 183 zł, a PC 103 zł. Tylko dlaczego nie można grać przez neta? Najpierw trzeba poczekać na DLC?
Nowiutki PES już w domku. Można normalnie kupić w sklepie, tylko nie wiem dlaczego, ale nie można grać przez internet
daj screna plytki ze masz
no strzalu bym za realistyczny nie uznał chyba. Dziwnie ułożył nogę do strzału i ta pilka jakby za wysoko poleciala, ale coz jesli filmik jest nagrywany kalkulatorem to nie widac dobrze. Co do parady bramkarza to nic nie mam złego do powiedzenia
Fake
ja również juz gram i pwoiem tyle , prawie taki sam jak pes 12 tylko bardziej podobaja mi sie strzały , "są bardziej płaskie" co pozwala huknąć z dystansu a nie pusic falusa jak w dwunastce.
Ten pes 2013 od skidrowa to pełna wersja sam testuje teraz więc po co czekać na demo? ale powiem gra mi się podoba lekko zmodyfikowana Liga Mistrzów i inne
ja również juz gram i powiem tyle , prawie taki sam jak pes 12 tylko bardziej podobaja mi sie strzały , "są bardziej płaskie" co pozwala huknąć z dystansu a nie puscic falusa jak w dwunastce.
Hehe, wierzyć mi nie musicie. Ja wiem swoje, a czy ktoś mi wierzy czy nie, to już nie moja sprawa ;]
podania i kiwki itp. też poprawili i bardzo fajnie się gra, no i konstruowanie akcji