Dział Ogólny > PES 2013

PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny

<< < (378/382) > >>

Koziom:
Obiecałem sobie, że w tym roku mimo wszystko FIFY 13 nie ściągne. Będe grał w PESA cały czas. Jednak po 1,5 sezonie, po tej tak naprawdę schematycznej grze która grałem, stwierdziłem że czas na coś innego. W sumie w Realu po sezonie porobiły mi się cyborgi z 90+, każdego gola starałem się strzelać innym zagraniem, ale zawsze gdy na siłe potrzebowałem bramki podawałem na dobieg, co kończyło się sam na sam. Zwiększyłem poziom na maksymalny i ku mojemu zdziwieniu dalej bylo to samo. W PES 12 w życiu bym tyle nie wygrywał jak w tej częsci, nie wierze w to. Na najwyższym poziomie dalej strzelałem te same bramki, albo petarda zdaleka, albo na dobieg. I do tego irytująca sprawa - BRAK ZMIANY DRUŻYNY W KARIERZE. Kto to wymyślił? Przecież to jest nierealne grać 15 sezonów jedną drużyną, ta sama liga, te same drużyny, boże. Zagrałem w FIFE 13...Po tygodniu wróciłem na PESA..I zostałem tylko w trybie legendy. W kariere bede grał w FIFE. I tak naprawde stwierdziłem jak mogłem grać wcześniej w tego pesa...

MacRiot30:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEObiecałem sobie, że w tym roku mimo wszystko FIFY 13 nie ściągne. Będe grał w PESA cały czas. Jednak po 1,5 sezonie, po tej tak naprawdę schematycznej grze która grałem, stwierdziłem że czas na coś innego. W sumie w Realu po sezonie porobiły mi się cyborgi z 90+, każdego gola starałem się strzelać innym zagraniem, ale zawsze gdy na siłe potrzebowałem bramki podawałem na dobieg, co kończyło się sam na sam. Zwiększyłem poziom na maksymalny i ku mojemu zdziwieniu dalej bylo to samo. W PES 12 w życiu bym tyle nie wygrywał jak w tej częsci, nie wierze w to. Na najwyższym poziomie dalej strzelałem te same bramki, albo petarda zdaleka, albo na dobieg. I do tego irytująca sprawa - BRAK ZMIANY DRUŻYNY W KARIERZE. Kto to wymyślił? Przecież to jest nierealne grać 15 sezonów jedną drużyną, ta sama liga, te same drużyny, boże. Zagrałem w FIFE 13...Po tygodniu wróciłem na PESA..I zostałem tylko w trybie legendy. W kariere bede grał w FIFE. I tak naprawde stwierdziłem jak mogłem grać wcześniej w tego pesa...

--- Koniec cytatu ---
ustaw sobie w sterowaniu wszystko na manual wtedy bedziesz czerpal wszystko co najlepsze z tej gry takie jest moje zdanie jak PES to tylko na manual :P

pavulon666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEObiecałem sobie, że w tym roku mimo wszystko FIFY 13 nie ściągne. Będe grał w PESA cały czas. Jednak po 1,5 sezonie, po tej tak naprawdę schematycznej grze która grałem, stwierdziłem że czas na coś innego. W sumie w Realu po sezonie porobiły mi się cyborgi z 90+, każdego gola starałem się strzelać innym zagraniem, ale zawsze gdy na siłe potrzebowałem bramki podawałem na dobieg, co kończyło się sam na sam. Zwiększyłem poziom na maksymalny i ku mojemu zdziwieniu dalej bylo to samo. W PES 12 w życiu bym tyle nie wygrywał jak w tej częsci, nie wierze w to. Na najwyższym poziomie dalej strzelałem te same bramki, albo petarda zdaleka, albo na dobieg. I do tego irytująca sprawa - BRAK ZMIANY DRUŻYNY W KARIERZE. Kto to wymyślił? Przecież to jest nierealne grać 15 sezonów jedną drużyną, ta sama liga, te same drużyny, boże. Zagrałem w FIFE 13...Po tygodniu wróciłem na PESA..I zostałem tylko w trybie legendy. W kariere bede grał w FIFE. I tak naprawde stwierdziłem jak mogłem grać wcześniej w tego pesa...

--- Koniec cytatu ---
owszem w 12 tez bys wygrywal tam byl patent  wpadajacych glowek wystarczylo tylko skrzydlem grac. Pes ma najbardziej niestety zapomniane tryby master lig i wlasnie become a legend wogole tryby dla jednego gracza sa od kilku lat zrobione i nie zmieniane chyba ze kosmetycznie. ogolnie nieco lepszy gameplaj ale nic prawie nie ruszone  smutna prawda .

OnoMatoPeja:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Pod tym względem FIFA niszczy PES.
Nie mowa o trikach itd. ale o humorystycznym podejściu programistów.

PES zaś wydał jeden filmik promujący grę, a w TV ucinają na dodatek reklamę... i boryka się nadal z jakością połączenia i nie tylko w online.

Jedynie zmiana programistów i koncepcji, coś może zdziałać w tej Grze.

MichW:
Taa...to się nazywa promocją produktu. Jak się nie postarają na nowym silniku to raczej odpuszczę sobie rozrywkę w taką grę

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej