to mojego brata a mój to :AMD FX4100 4 x 3,6 GHZ GEFORCE GTX560 1GPAMIĘĆ RAM8GB DDR3 1600MHZ1500GB SATA3
to mojego brata a mój to :AMD FX4100 4 x 3,6 GHZ GEFORCE GTX560 1GPAMIĘĆ RAM8GB DDR3 1600MHZ1500GB SATA3chyba wejdzie ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nie , nie wejdzie Ci wiesz. Chwalisz się? Po co To? Jakbyś sam na niego zarobił i kupił to możesz się chwalić. Wszystkiego w życiu tata Ci nie kupi.U mojego kumpla Pes12 chodzi na procu 2.0GHz , Ram 512 , grafika 128mb. Wszystko na low i niskiej rozdziałce
PES 2013 będzie wymagać grafiki 4gb procek 8 rdzeniowy i 24gb ramu.
Eh, no szkoda, ale dzięki za odpowiedź.
Spytaj się kashmara.
Powiem szczerze, iż nie miałem zbyt wielkiego przekonania, co do "11" i "12". Lecz miejmy nadzieję, że wraz z liczbą, gra się zmieni. Nie będzie tych drewnianych i spóźnionych ruchów, nie będzie "bugów". Zamierzam zmienić swoje nastawienie, co do koncernu Konnami i ich PES'a. Wydaje mi się, że demo już niebawem, więc będziemy mogli ocenić, czy Japończycy faktycznie zrobili krok w przód, czy kontynuują odgrzewanie starego kotleta o nazwie PES 2010.Pozdrawiam, Pablo
offtop , jesli jest prowadzony kulturalnie , nie jest czyms strasznym, naturalnie od czasu do czasu dyskusja schodzi na boczny tor , gdy nie ma nowych newsów , filmików itd.