Dział Ogólny > PES 2013

PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny

<< < (2/382) > >>

Palacio:
Chcialbym zeby w pesie of był wreszcie realistyczny. Żeby drużyny typu Wisła Kraków nie grały ze mną klepką jak gram naprzykład Arsenalem albo Bayernem itp. Mogli by dodać tendencję gry (cos podobnego do 2K). Poprawić presing bo jest za słaby.

jajo111:
Według mnie przede wszystkim powinni poprawić strzały  ;) jeżeli chodzi o licencje klubów to nie ma to znaczenia bo są patche, ale licencje na najlepsze stadiony przydałyby sie bo jednak klimat grania na Stamford Bridge czy Signal Iduna Park jest bezcenny  :)

Palacio:
Tylko patche praktycznie nic nie robią z ofami. Skupiają się bardziej na grafice.

RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWedług mnie przede wszystkim powinni poprawić strzały  ;) jeżeli chodzi o licencje klubów to nie ma to znaczenia bo są patche, ale licencje na najlepsze stadiony przydałyby sie bo jednak klimat grania na Stamford Bridge czy Signal Iduna Park jest bezcenny  :)

--- Koniec cytatu ---

Ja liczę przede wszystkim na poprawę animacji piłkarzy, płynniejsze rozgrywanie piłki, poprawne sędziowanie(kartki po uwzględnieniu korzyści, bo to co oni tam wyrabiają to porażka) , Obrona !, odbiór piłki. Oprócz tego chciałbym, żeby otoczka meczowa wyglądała tak jak w fifie, to mi wystarczy do pełni szczęścia i żadnego efektu blur proszę.

barthez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWedług mnie przede wszystkim powinni poprawić strzały  ;) jeżeli chodzi o licencje klubów to nie ma to znaczenia bo są patche, ale licencje na najlepsze stadiony przydałyby sie bo jednak klimat grania na Stamford Bridge czy Signal Iduna Park jest bezcenny  :)

--- Koniec cytatu ---
Święta racja, jeśli chodzi o strzały. I mniej okrągłe łydki niż w PES12, bo czasami śmiesznie to wygląda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej