Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Aktualny Mistrz Turnieju "oraz" Pucharu Dnia, Kartki, Gracz Dnia, Formy/Kontuzje

(1/4) > >>

Artur 7:
Witam to znowu ja - "ulubieniec" zarzadu i adminow pesleague... :D :D :D ;) Tym razem wychodze z inicjatywą... ;) Ostatnio wygrałem pd (oczywiscie mialem wiecej szczescia niz rozumu i umiejetnosci, i nie brala w nim udzial wieksza czesc "elity" :D :D :D ;) ale warto dodac ze wygralem ten Puchar bez Wspomiagania Podań i Asyst - ale zostawmy to... :D :D :D ;)) Na stronie głowniej po prawej widnieje zawsze "gracz tygodnia" i "gracz miesiąca":
Dla tych Panow to pewnie norma... :D :D :D ;) Od lewej strony na stronie glownej mamy aktualnego mistrza t/p co mozna zaobserwowac w moim podpisie... :D :D :D ;) ;)
I tu moj pomysl: Dlaczego nie mógłby być to: "aktulany mistrz pd" oraz zaraz pod spodem: "aktualny mistrz td" (reklama adtaily mogłaby byc przesunieta w doł poniewaz po lewej stronie jest na to idelanie odpowiednio miejsca... ;))... To dwa odmienne "mistrzostwa" i fajnie by bylo gdyby byli tu wyroznieni 2 gracze jak w przypdaku gracza tyg. i miesiaca - byłoby symetrycznie: od lewej 2 graczy i od prawej 2 graczy... ;) Czesto zdarza sie tak ze 2 dni pod rzad jest td i pd i zalozmy ze td wygrywa taki przecietniak jak ja i jest z tego dumny... ;) A tu przychodzi pd i zwyciezca sie zmienia a mogli by byc wyroznieni we dwoje... ;) Prosze Zarzad o pozytywne rozpatrzenie mojego pomyslu... ;)

Ukassiu:
myślę, ze pomysł dobry, szczególnie ze turnieje dnia są znacznie rzadziej niż puchary, no i są raczej bardziej prestiżowe więc powinny być oddzielnie z pucharem dnia.
Tak samo dodał bym po prawej stronie oprócz gracza tygodnia i miesiąca też statystykę gracza dnia.

A tak w ogóle to dla mnie najważniejsze co powinno się dodać  to statystyka kartek żółtych i czerwonych do profilu każdego gracza. No i to o czym mówiliśmy czyli punkty minusowe do rankingu za dana ilość kartek.

Artur 7:
Racja tez dobry pomysl z  "graczem dnia"! i kartkami ;) I sprzydało by się tez zastanowic nad LOSOWYMI FORMAMI I KONTUZJAMI ON...!!! Kto chce grac cały czas 1 i tym samym składem - 0 REALIZMU!!! I nie chodzi tu o to, zeby upodabniac rozgrywki na pesleague do prawdziwych z pilkarskiego swiata - naprawdę... W Wyzwanich z autoamata ustawiam zawodnikow do wysciowej 11 po skillach a nie oto przeciez chodzi... Po to sa wprowadzone formy od zarania dziejow juz w ISSie zeby byla zabawa i roznorodnosc... To samo kontuzje no po cos to wszytko zosatalo wprowadzone do tej gry... ;) A my nie korzystamy z tego.. Ja z kolegami gdy ustawiamy sie na turniej zawsze wlaczamy formy i kontuzje i nikt nie palcze ze ma slaby team i nie ma form w dodatku sam biore slabszy team zawsze zeby bylo ciekawiej... ;) Wiem ze tu od dawna jest inaczej ale chyba warto zastanowic sie nad zmianami i wyjsc ze sredniowiecza... ;) ;) ;)

Proponuje zrobic Oficjalne głosowanie graczy zrzeszonych na peslaegue i zobaczyc jakie bd efekty... ;)

Ukassiu:
Co do kontuzji to w lidze, pucharze ligi, są włączone ale np. w pucharach dnia nie. Moim zdaniem, we wszystkich rozgrywkach i pucharach powinny być kontuzje włączone.

Co do form losowych to ja oczywiście jestem za tym, ale niektórzy uważają(może i słusznie), że gracze, którzy trafią na słabsze formy będą się po prostu rozłączać specjalnie przed meczem.

oiuytrewq:
Według mnie bardzo dobre pomysły, szczególnie ten z losowymi formami i kontuzjami. Byłoby znacznie ciekawiej  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej