Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
Przyśpiewki - ktoś chce? :)
Artur 7:
Witam ;) Jeżeli ktos chciałby to moge mu zrobic paczke z przyspiewkami... ;) Podstawa to byłoby danie mi materiałów i okreslenie czasu od/do danej przyspiewki... Nie jestem jakims chantmekerem ale w domu sam sobie wykonuje przyspiewki mam odpowiednie programy do ciecia, formatowania i podglaszania takze sloty od razu przypisze zeby wszytko smigalo ;) Wiec to nic trudnego... ;) Jezeli ktos jest chcetny to niech pisze i daje materialy. Potem wrzuce moją paczke z przyspiewkami Reprezentacji i ocenicie... ;)
AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam ;) Jeżeli ktos chciałby to moge mu zrobic paczke z przyspiewkami... ;) Podstawa to byłoby danie mi materiałów i okreslenie czasu od/do danej przyspiewki... Nie jestem jakim chantmekerem ale w domu sam sobie wykonuje przyspiewki mam odpowiednie programy do ciecia, formatowania i podglaszania takze sloty od razu przypisze zeby wszytko smigalo ;) Wiec to nic trudnego... ;) Jezeli ktos jest chcetny to niech pisze i daje materialy. Potem wrzuce moją paczke z przyspiewkami Reprezentacji i ocenicie... ;)
--- Koniec cytatu ---
pomógłbyś mi z przyśpiewkami do moda a nie nikt nic się nie odzywa :P
Artur 7:
nie wiedziałem ze robisz.. W czym dokładnie 3ba Ci pomoc?
Artur 7:
Przyśpiewki Reprezentacji Polski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Do folderu kitserver12->example-root->img->dt01.img - jesli nie macie to utwórzcie
Przyspiewki mają juz odpowiednie sloty...
Co sądzicie o tym piszcie.. Mi sie wydaje ze moga byc ciut glosniejsze.. Jezeli bd ok to gdy ogarne szkole w niedlugim czasie moglbym cos zrobic zawsze komus i ArQowi tez postaram sie pomoc z T-Mobile..
leoarsalan90:
Fajne, nawet fajne, umila grę :)
Nawigacja
[#] Następna strona