Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka

Przyśpiewki - ktoś chce? :)

(1/10) > >>

Artur 7:
Witam ;) Jeżeli ktos chciałby to moge mu zrobic paczke z przyspiewkami... ;) Podstawa to byłoby danie mi materiałów i okreslenie czasu od/do danej przyspiewki... Nie jestem jakims chantmekerem ale w domu sam sobie wykonuje przyspiewki mam odpowiednie programy do ciecia, formatowania i podglaszania takze sloty od razu przypisze zeby wszytko smigalo ;) Wiec to nic trudnego... ;) Jezeli ktos jest chcetny to niech pisze i daje materialy. Potem wrzuce moją paczke z przyspiewkami Reprezentacji i ocenicie... ;)

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam ;) Jeżeli ktos chciałby to moge mu zrobic paczke z przyspiewkami... ;) Podstawa to byłoby danie mi materiałów i okreslenie czasu od/do danej przyspiewki... Nie jestem jakim chantmekerem ale w domu sam sobie wykonuje przyspiewki mam odpowiednie programy do ciecia, formatowania i podglaszania takze sloty od razu przypisze zeby wszytko smigalo ;) Wiec to nic trudnego... ;) Jezeli ktos jest chcetny to niech pisze i daje materialy. Potem wrzuce moją paczke z przyspiewkami Reprezentacji i ocenicie... ;)

--- Koniec cytatu ---
pomógłbyś mi z przyśpiewkami do moda a nie nikt nic się nie odzywa :P

Artur 7:
nie wiedziałem ze robisz.. W czym dokładnie 3ba Ci pomoc?

Artur 7:

Przyśpiewki Reprezentacji Polski: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Do folderu kitserver12->example-root->img->dt01.img - jesli nie macie to utwórzcie
Przyspiewki mają juz odpowiednie sloty...

Co sądzicie o tym piszcie.. Mi sie wydaje ze moga byc ciut glosniejsze.. Jezeli bd ok to gdy ogarne szkole w niedlugim czasie moglbym cos zrobic zawsze komus i ArQowi tez postaram sie pomoc z T-Mobile..

leoarsalan90:
Fajne, nawet fajne, umila grę  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej