Autor Wątek: Valencia by Przemek112 |Ważna informacja :(  (Przeczytany 91799 razy)

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
Odp: Valencia by Przemek112 |A miało być łatwo i przyjemnie ...
« Odpowiedź #480 dnia: Sierpień 04, 2012, 19:37:07 »
Co prawda Twój klub lideruje w lidze to w CL  rywalizacji z Bayernem będzie jeszcze długo kopciuszkiem patrząc tylko przez same osiągnięcia. Przegrana tylko (1-0) jeszcze niczego nie oznacza szczególnie że rewanż grasz u siebie przed własną publicznością i powinno być Ci teoretycznie łatwiej. Masz Llorente i Soldado oni sami mogą decydować o wyniku tej rywalizacji.
Warriors by undertaknen

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #481 dnia: Sierpień 04, 2012, 21:28:06 »
Nie tak miało się ułożyć spotkanie z Bayernem. Na szczęście Bawarczycy strzelili tylko jednego gola po akcji Gomeza, więc w rewanżu macie jak najbardziej szanse. Szkoda słupka Soldado, bo gdyby to strzelił, do rewanżu przystąpilibyście w zupełnie innym nastawieniu.

Offline Maor 5

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.12.2011r.
« Odpowiedź #482 dnia: Sierpień 04, 2012, 21:46:06 »
A miało być tak pięknie... Przegraliście pierwszy mecz, ale nie ma co się poddawać ! Jest jeszcze rewanż przed własną publicznością ! To będzie duży plus i motywacja dla was. Wierzę w was, że dacie radę w rewanżu i to Valencia, a nie Bayern będzie w najlepszej czwórce :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
FC Barcelona by, Maor5

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
« Odpowiedź #483 dnia: Sierpień 04, 2012, 22:26:36 »
Ja w ankiecie nadusiłem opcje "Bardzo dobra". Dlaczego? Prezentujesz spotkania elegancko. Jest to wszystko przejrzyste i czytelne. Nie ma napierdzielone dużo i dobrze, bo nie ma przesytu. Jedynie co, to logosy są zbyt duże do wyniku ("Bayern 1:0 Valencia"). Te napisiki są przykrywane praktycznie przez te logosy. Jakbyś trochę je zmniejszył byłoby cudownie.

Mam sentyment do Valencii (pisałem to już chyba wcześniej...) i bardzo liczę na jak najlepsze występy. W lidze to wygląda doskonale. Wszystko wskazuje na to, że zakończy się dominacja Barcy i Realu. Valencia znów wróci na szczyt, świetnie. Także ligę już macie praktycznie załatwioną. Pozostaje sukces w LM. Podobno nie można mieć wszystkiego. Jeżeli udałoby Wam się odnieść i tu sukces byłaby to bez wątpienia największa niespodzianka XXI wieku w futbolu, bo nie przypominam sobie większej poza wygraną FC Porto w Lidze Mistrzów (2003/2004?). Pierwszy mecz z Bayernem jednak bardzo trudny. Na Allianz Arenie mało kto wywozi korzystny dla siebie rezultat. Jest to tylko gol straty, także liczę, że w rewanżu na własnym obiekcie uda Wam się zrobić małą niespodziankę.

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #484 dnia: Sierpień 05, 2012, 00:16:19 »
Alianz Arena uchodzi za niezdobytą twierdzę, więc wynik jednobramkowej porażki nie jest całkiem zły. nikt nie mówił, że miało być łatwo, Bayern to przecież topowy klub w Europie, o większym uznaniu międzynarodowym niż Nietoperze. przydałaby się bramka wyjazdowa, jednak bez niej też możesz się obejść. pamiętając mecz z MC jestem dobrej myśli.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #485 dnia: Sierpień 05, 2012, 13:12:15 »
No niestety nie udało się zdobyć gola na wyjeździe, to by był na pewno dobry prognostyk przed rewanżem, ale wynik jest jeszcze sprawą otwartą. Jeśli strzelicie szybko bramkę to powinno być dobrze, nie możecie tylko dopuścić rywali do zdobycia gola, bo wtedy będziecie musieli się konkretnie natrudzić. Kto wie jak ten mecz by się potoczył, gdyby Soldado trafił do bramki, a nie w słupek, ale tego już się nie dowiemy. Ogółem nie oddając żadnego celnego strzału meczu nie da się wygrać, ani chociaż bramkowo zremisować, no chyba, że pomogliby Ci obrońcy Bayernu. Mam nadzieję, że w rewanżu przebudzicie się i wyeliminujecie Niemców. Obstawiam 2:0 dla Valencii :)

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #486 dnia: Sierpień 05, 2012, 13:48:23 »
Weszło wam to wygrywanie w krew i musieliście się dziś zetknąć ze smutnym zakończeniem. Do wyniku w bardzo dużej części przyczyniła się wasza nieskuteczność, która trochę dziwi, bo w ostatnich spotkaniach często trafialiście do siatki. Może to wina presji i zdenerwowania. Całe szczęście był to dopiero pierwszy mecz, a teraz zagracie na własnym terenie. Na pewno zdołacie się podnieść i awansować, bo Bayern dla Valencii, która w lidze kończy dominacje Barcy i Realu jest przeciwnikiem do przejścia. Widzę, że w derbach Italii też ciekawie i bez rozwiązania.

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #487 dnia: Sierpień 05, 2012, 15:46:35 »
O proszę, na Alianz Arenie nie daliście rady ale podobnie było na Etihad Stadium ale w rewanżu zagraliście lepiej i awansowaliście dalej i oby tutaj było podobnie ale trzeba będzie w rewanżu wygrać dwoma bramkami, a to nie będzie łatwe ale trzeba wierzyć!

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #488 dnia: Sierpień 05, 2012, 16:14:21 »
Tak jak myślałem. Po losowaniu mówiłem, że możesz sobie nie poradzić z Bayernem i stało się. Nie żebym wykrakał czy coś, no ale rywal jest na prawdę z górnej półki. Ostatnio czytałem wypowiedź Riberiego, który stwierdził, że Bayern jest na równym poziomie co Real i Barcelona. Szczerze mówiąc to zgadzam się z nim. Jak wiemy ty w twojej karierze ogrywałeś Real i Barcelone, także mam nadzieję, że w rewanżu ograsz piłkarzy z Bawarii.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Autor wątku
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #489 dnia: Sierpień 06, 2012, 12:35:56 »
32 Kolejka Primera División

Athletic 0 : 0 Valencia
8 kwiecień 2012r. - 12:00 | Stadion: Estadio San Mames | Sędzia: Ramirez Domingez 

Zaczynają się schody pod koniec sezonu ..

W meczu 32 kolejki gracze z Mestalla pojechali na mecz do Bilbao z tamtejszym Athleticiem. Los Ches nieco podłamani poprzednią porażką w Lidze Mistrzów z Bayernem , także i dziś nie zaliczyli dobrego występu . Spotkanie zakończyło się bezbramkowym remisem , mimo iż oba zespoły stwarzały sobie sytuacje podbramkowe. Valencia miała lekką przewagę. Dłużej utrzymywała się przy piłce , oraz oddawała więcej strzałów. Jednak żadne z tych uderzeń nie zakończyło swojej podróży w siatce bramki Iraizoza. Mimo straty punktów ekipa Villa Boasa nadal ma bezpieczna przewagę na drugim w tabeli Realem. Obie drużyny na 6 kolejek przed końcem dzieli 8 punktów przewagi. Wydawało by się ,że taka ilość przewagi jest bezpieczna , jednak nie możemy zapomnieć ,że w następnej kolejce wszystko może się zmienić - Jedziemy na Bernabeu ..

Galeria z dzisiejszego meczu :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Wypowiedzi pomeczowe trenerów :

Andre Villas - Boas - Nie zagraliśmy jakiegoś słabego meczu. Po prostu zabrakło skuteczności a gra mogła się podobać. Wydaje mi się ,że wszystko przez to ostatnie starcie w Lidze Mistrzów. Przegraliśmy i nie jesteśmy pewni , nikt nie jest , jak potoczą się losy drugiego meczu. Będziemy walczyć. Przed nami ciężki terminarz. W ciągu tygodni gramy i z Bawarczykami i z goniącym nas w tabeli Realem. Królewscy za wszelką cenę będą chcieli zabrać na trzy punkty. Nie boimy się ich.

Marcelo Bielsa - My w odróżnieniu do rywali jesteśmy zadowoleni z wyniku. Dobrze pamiętamy co stało się wtedy na Mestalla w meczu z Valencią. Wyciągnęliśmy wnioski z tego starcia i dziś możemy zobaczyć jak wiele rzeczy w naszej grze uległo zmianie. Zabraliśmy punkty Nietoperzem co nie jest wcale taką łatwą sztuką. Wielu rywali nie mogło sobie poradzić Los Ches a nam się to udało. To nasz kolejny powód do zadowolenia. Byliśmy blisko zwycięstwa ale zabrakło szczęścia.

Najlepszy zawodnik dzisiejszego spotkania :

Luis Miguel Brito García Monteiro 8.5 / 10.0 - Chyba pierwszy raz Miguel został wybrany najlepszym piłkarzem spotkania. Dzisiejszego popołudnia grał on najlepiej więc chyba nie ma się czemu dziwić. Może nie zdobył bramki ani asysty , ale za to dzielnie bronił swojej strony boiska. Między innymi to na nim kończyły się ataki ekipy z Bilbao. Czasami także włączał się w akcje ofensywne. Raz nawet oddał strzał , jednak piłka poleciała tuż obok słupka. Zawsze się stara  jednak dopiero dzisiaj jego praca nabrała oczekiwanego efektu.

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
Odp: Valencia by Przemek112 |Zaczynają się schody pod koniec sezonu ..
« Odpowiedź #490 dnia: Sierpień 06, 2012, 12:57:55 »
Czyżby mała zadyszka? Szkoda remisu, ale trzeba brać pod uwagę to, że Bilbao to jednak mocna drużyna. Udowodnili to w Lidze Europejskiej. Tym bardziej szkoda takiego rozstrzygnięcia, kiedy weźmiemy pod uwagę, że byliście zespołem ciut lepszym. Ale trudno teraz należy koncentrować się tylko na spotkaniu z Realem. Jeśli wygracie - mistrzostwo murowane. Powodzenia ;)

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #491 dnia: Sierpień 06, 2012, 13:07:39 »
Nie możecie tracić pewności siebie przez jedną porażkę, bo wcześniej odnotowaliście tyle zwycięstw, że to powinno zostać uznane za mały wypadek przy pracy. Ekipa z Bilbao to ciężki rywal, tym bardziej na własnym boisku. Brakuje wam ostatnio skuteczności, ewidentnie marnujecie szanse chyba nie wierząc nawet, że piłka znajdzie drogę do siatki. Musicie szybko się pozbierać, bo przewaga zacznie niebezpiecznie topnieć, aż zmaleje do zera. Madryt ledwo wygrał z Betisem, oni też nie są chyba w szczytowej formie, wykorzystajcie to.

Offline Nevermind

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.11.2011r.
  • .
« Odpowiedź #492 dnia: Sierpień 06, 2012, 13:16:19 »
Śledzę Twoją karierę od dłuższego czasu i jest jedną z ciekawszych na tymże forum. Szkoda tylko, że tak wymiatasz w tego pesa hah :P Nie udało się powtórzyć wyniku z poprzedniego meczu z Bilbao, ale remis z nimi nie jest zły.

Offline Przemek112

• Autor wątku
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #493 dnia: Sierpień 06, 2012, 14:03:13 »
Panowie.. jest problem..  ; /

Mój komputer stacjonarny gdzie mam zainstalowanego pesa i w ogóle został zablokowany ;/ Chyba już ktoś na tym forum miał taki przypadek. Teraz piszę z laptopa taty. Komputer został zablokowany jakiś tydzień temu. Raczej wiecie o co chodzi a jak nie to tłumaczę :
Gdy uruchomię komputer , klikam na nazwę użytkownika , potem hasło i te sprawy. Jest napis zapraszamy tak jak w windowsach i w ogóle. Mija około 30 sekund jak jest pokazany pulpit i nagle pojawia się biały ekran. nie można uruchomić menedżera urządzeń.  Po chwili z białego ekranu pokazuje się napis : Nawigacja do strony sieci Web została anulowana. I przed napisem jest takie kółko a w środku litera i. koło jest koloru niebieskiego. Pod spodem jest napis : Możesz spróbować wykonać następujące czynności : Odśwież stronę..

Pare razy kliknąłem alt+ ctrl+del i patrząc tam gdzie powinien byś pasek  , start itp. zobaczyłem napis : WinApi Browser. Tak jakby był to jakiś włączony program. Można kilka razy było zamknąć to w prawym rogu , jednak to po chwili wracało. Gdzieś w necie znalazłem info ,że trzeba usunąć Quick Lanch z komputera. Czy jak to się nazywa. Zrobiłem tak ale to nie pomaga.

Rozumiecie mnie o co chodzi z tym moim problemem ? Może ktoś mi pomóc ? odwdzięczę się. ! Miał już ktoś coś takiego ?

Wejdźcie do mnie i przeczytajcie moją wiadomość. Ja komentarze dam wam potem. Na razie nie jestem w stanie..

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Odp: Valencia by Przemek112 |Pomocy !!!
« Odpowiedź #494 dnia: Sierpień 06, 2012, 14:46:06 »
Hmm może włóż do komputera płytkę z Windowsem ustaw w BIOSie że komputer ma się uruchamiać z płyty i wtedy postępuj tak jak z formatowaniem tylko zamiast formata kliknij " napraw " i może coś to pomoże.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #495 dnia: Sierpień 06, 2012, 15:33:14 »
Tak jak chciałbym Ci pomóc tak nie mam pojęcia..;/ Nigdy nie miałem kłopotów takich jak opisujesz...cóż może zrób tak jak napisał mojsesh, a jak to nie pomoże to zwróć się do jakiegoś fachowca, wtedy na pewno się uda.

Offline Przemek112

• Autor wątku
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #496 dnia: Sierpień 07, 2012, 19:35:39 »
1/4 Finału Champions League

Valencia 3 : 1 Bayern 
11 kwiecień 2012r. - 20:45 | Stadion: Estadio Mestalla | Sędzia: Gianluca Rocchi

Magia Mestalla zadziałała , Bayern rozbity !

Po porażce w Monachium przyszedł czas na rewanżowe spotkanie na Mestalla. Valencia w swoim najmocniejszym ustawieniu podejmowała równie mocny Bayern. Bawarczycy po zwycięstwie na Alianz Arenie zaczęli spokojnie. Nietoperze rozkręcali swoje tempo z każdą minutą aż w końcu przyszła chwila na odrobienie strat z pierwszego spotkania. 15 minuta i akcja jak z podręcznika. Rozklepana do szczętu defensywa gości i pierwsze trafienie. Llorente w ostatniej fazie akcji wypuścił na długi sprint Soldado. Roberto minął jak tyczkę Boatenga i posłał piłkę obok Neuera. Wynik został otwarty , a Los Ches zaczynali grać najlepiej jak mogli. Jednak na drugie trafienie gospodarzy kibice na Mestalla czekali do drugiej części meczu. Drugi gol niemal takiej samej urody jak pierwszy. Tym razem to Aduriz biegł prawdą stroną wzdłuż pola karnego. Gdy był kilka metrów przed bramkarzem Bayernu podał do wybiegającego Soldado. Roberto po prostu zrobił to co należało i kopnął piłkę do bramki zdobywając swojego drugiego gola w tym meczu. Niecałe 15 minut przed ostatnim gwizdkiem można było zobaczyć już ostatnie trafienie dla Valencii dzisiejszego dnia. Kolejny raz poszła akcja z kontry. Po dośrodkowaniu Piszczka Navas ładnym wolejem zaskoczył golkipera. W tym momencie wszyscy na stadionie wstali i zaczęli bić brawo ekipie gospodarzy. Po porażce w pierwszym meczu Valencia wspaniale się odpłaciła Bawarczykom. Kilka minut przed końcem Bayern zdobył honorowe trafienie. Mario Gomez szczupakiem ograł Alvesa i posłał piłkę do bramki Los Ches. Do ostatnich chwil nie stało się nic co mogło by zwrócić czyjąś uwagę. Podopieczni Boasa zdobyli awans do półfinału Ligi Mistrzów w pięknym stylu.

Galeria z dzisiejszego meczu :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Wypowiedzi pomeczowe trenerów :

Andre Villas - Boas - Dzisiaj poprawiliśmy to co zrobiliśmy źle na Alianz Arenie. Graliśmy dobrze , nasza gra była szybka i stwarzała wiele problemów ekipie z Bawarii. Gramy swój futbol co nam się opłaca. Staramy się wyciągać wnioski z każdego starcia. Poprawiamy to co robimy źle. Bayer jednak starał się. Do ostatnich minut było widać zawziętość oraz wolę walki w oczach piłkarzy z Niemiec.

Jupp Heynckes - Dzisiejszego wieczora nie zagraliśmy tak jak przed naszą publicznością w Monachium. Teraz Valencia była pewna siebie, grała o wiele lepiej od nas a my musimy uznać wyższość naszych rywali. Przegraliśmy , jednak staraliśmy się do ostatnich minut i mało brakowało byśmy to wyszli zwycięsko z tego dwu meczu. Andre Villas Boas zrobił z Nietoperzy znakomitą drużynę. Widać ,że mierzą w tytuł mistrzów Europy.

Najlepszy zawodnik dzisiejszego spotkania :

Roberto Soldado 9.5 / 10.0 - Bez niego dzisiejszego dnia na pewno byśmy nie awansowali. Zdobył dwa ważne gole , które zapewniły nam spokój i pozwoliły cieszyć się z gry w dalszej fazie rozgrywek. Rządził dziś na boisku. Gra po prostu znakomity sezon , między innymi to dzięki niemu Valencia gra tak wspaniale. Zdobył w tym sezonie około trzydziestu bramek, każda liczyła się na wagę awansu albo zdobycia trzech punktów w rozgrywkach ligowych. Po raz kolejny został ,,Królem Mestalla''.

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #497 dnia: Sierpień 07, 2012, 19:42:58 »
O widzę, że jest wszystko naprawione  ;) Pewnie to ten wirus

Wracając, odrobiliście straty i zagracie w półfinale Ligi Mistrzów! Po prostu rozbiliście Bayern, który zdobył honorową bramkę w końcówce meczu. A teraz pytanie: co zamierzasz robić po końcu kariery? Ja bym Cię widział w karierze reprą

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
Odp: Valencia by Przemek112 |Magia Mestalla zadziałała ..!
« Odpowiedź #498 dnia: Sierpień 07, 2012, 19:56:10 »
pasztelan nie wysyłaj jeszcze Valencii na emeryturę bo może chłopak będzie chciał to pociągnąć  ;D
Chociaż w sumie jak Nietoperze zdobędą LM i ligę... Kto wie ;)
Imponujący rewanż na własnym boisku. Presja odrabiania strat podziałała na was piorunująco i pociągnęliście całą grę pod swoje dyktando. Spięliście tyłki i dokopaliście Bawarczykom pokazując gdzie ich miejsce  ;D Niesamowity marsz Nietoperzy w Lidze Mistrzów. Teraz będziecie musieli się zmierzyć z arcytrudnym rywalem - łatwiej na tym etapie nie będzie.

Sevaz

• Gość
« Odpowiedź #499 dnia: Sierpień 07, 2012, 20:10:37 »
No bardzo dobrze , że uporałeś się z problemem i wracasz do pisania  :)

Co do meczu no to chyba nie muszę pisać , że zagrałeś wspaniały futbol dzięki czemu odrobiłeś straty i awansujesz do półfinału LM . Widać , że przez całe spotkanie to ty rządziłeś na boisku najlepszym tego dowodem są tego statystyki w których jesteś lepszy pod względem strzałów , posiadania piłki , przejęć no i oczywiście bramek  ;) Ja osobiście czekam na kolejne mecze LM ciekaw jestem jak daleko dojdziesz  :) Życzę powodzenia  ;)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 07, 2012, 20:38:30 wysłana przez Sevaz »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #499 dnia: Sierpień 07, 2012, 20:10:37 »