Dział Ogólny > PES 2013
Pierwszy trailer PES 2013 już jest!
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo co cię trzyma przy tej serii?
--- Koniec cytatu ---
Mnie np przy tej serii trzyma brak moim zdaniem lepszej alternatywy. Jest tylko fifa która mi się nie podoba.
Po nowym pesie spodziewam się tylko kosmetycznych korekt w gameplay i lekkiej poprawy grafiki. Wątpię żeby było ich stać na coś więcej.
Konami jest jak polityka w Polsce - dużo obiecuje, mało z tego daje a ludzie i tak jakoś z tym żyją
NexaT:
Ta, a licencji pewnie znowu nie będzie. :P
--- Cytuj ---Gratulacje... trzeba się urodzić wczoraj albo mieć 5 lat żeby po TRAILERZE cokolwiek powiedzieć na temat tej gry ... dopiero po zagraniu w demo a to i tak za mało żeby cokolwiek powiedzieć o pełnej wersji pes 2013...
--- Koniec cytatu ---
W końcu po to jest trailer, aby spekulować na temat gry. Ja nie pisałem, że na pewno, tylko, że "wnioskuje", a to duża różnica.
Mylisz się, z trailera można się coś dowiedzieć.
Remoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo nowym pesie spodziewam się tylko kosmetycznych korekt w gameplay i lekkiej poprawy grafiki.
--- Koniec cytatu ---
Lekkiej poprawy?
Więc ponad 10 poważnych zmian to lekkie zmiany?
Bez jaj...
piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETa, a licencji pewnie znowu nie będzie. końcu po to jest trailer, aby spekulować na temat gry. Ja nie pisałem, że na pewno, tylko, że "wnioskuje", a to duża różnica.
Mylisz się, z trailera można się coś dowiedzieć.
--- Koniec cytatu ---
serio? cofnij się do poprzednich 3 edycji i pokaż mi co się sprawdziło z zapowiedzi czy trailerów...
no ale dobra pewnie znowu będzie gadane że źle oceniam pesa :) tylko co tu oceniać:)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEserio? cofnij się do poprzednich 3 edycji i pokaż mi co się sprawdziło z zapowiedzi czy trailerów...
no ale dobra pewnie znowu będzie gadane że źle oceniam pesa :) tylko co tu oceniać:)
--- Koniec cytatu ---
Chyba nie kontaktujesz tego co do Ciebie pisze. Gdzie ja napisałem coś w stylu "w tamtym roku był trailer, i było na nim pokazane to i to, i w grze także to mamy". Nic takiego nie pisałem i pisać nie będę, bo trailer jest do s-p-e-k-u-l-o-w-a-n-i-a, a nie bawienia się w czarodzieja, i zgadywania co ujrzymy w grze.
Nawigacja
[#] Następna strona