Dział Ogólny > PES 2013

Pierwsze screeny z PES 2013!

<< < (9/13) > >>

jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie PES 6 również jest lepszy, od kolejnych częśći.
Może jeszcze 9 była dobra ,ale jej już bliżej do Arcade'ówki ,niż do symulatora.
Dlaczego ?
Bo najnowsze PES'y są dla mnie za sztywne.. Odpycha mnie ich system animacji (przejścia pomiędzy nimi), czy też okropne strzały.

--- Koniec cytatu ---
No wiesz,kazda gra ma bugi w animacjach najbardziej widac te przenikaniaa itd,moze w tym roku cos sie poprawi liczylbym na lepsza reakcje bramkarzy,zeby niewybijali pod nogi przeciwnika,lepsze zachowanie w obronie,pressing usprawiony wzgledem poprzedniej czesci,mogliby dac Dortmund bo jzu 2 raz z rzadu zdobyli tytul mistrzowski ,jak ich nie bedzie to jakas kpina bd ze strony Konami,fakt fifa ma licencje tez ligii niemieckiej,ale jest Bayern,Bayer to czemu nie Borussia?;>

NexaT:
Chyba tylko wy mieliście takie akcje, że faul w polu karnym nie wpływał na reakcje sędziego..
No ok, PES 10 to może nie jest idealny przykład, ale dlaczego nie macie orgazmu nad PES 12? Obrońcy grają jak powinni, bramkarze są zawaleni, lecz strzały są dobre. Większość osób po prostu nie umie strzelać! Sam często mam piękne bramki z 20+m i nie narzekam.

D17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChyba tylko wy mieliście takie akcje, że faul w polu karnym nie wpływał na reakcje sędziego..
No ok, PES 10 to może nie jest idealny przykład, ale dlaczego nie macie orgazmu nad PES 12? Obrońcy grają jak powinni, bramkarze są zawaleni, lecz strzały są dobre. Większość osób po prostu nie umie strzelać! Sam często mam piękne bramki z 20+m i nie narzekam.

--- Koniec cytatu ---
Czym się chwalisz? Dla mnie PES 6 to nie zapomniane chwile. Te zarywane noce z Master League. Po prostu gra, która będzie wiecznie żywa.

longfly:
dla mnie gry wiecznie zywe to iss2 jeszcze na psx sprzed lat w to gralo sie najwiecej najlatwiej i chodz duzo arcade bylo to liczyla sie satysfakcja- potem dopiero doszlo narzekanie na sedziow siatki animacje i wiele innych- pes 6 wcale nie byl az tak fajny jak sie moze wydawac niemniej potem rewolucja next gen i nowy silnik wiecej pesowi zabral niz dal w mojej opinii 2009 byla jeszcze czysta rozrywka gdzie mimo malego realizmu mozna bylo latac atak za atakiem na olbrzymich predkosciach. W 2010 grac sie zwyczajnie nie dalo nie wiem czy pozniejsze pacze wyeliminowaly to potworne spowolnienie by mozna normalnie kiwac zmiana kierunku ale ja juz tego nie sprawdzalem po miesiacu gra wyleciala z kompa na zawsze.

Mysle ze dopiero obecnie pes zbliza sie do dawnej swobody i gdyby zostawili gameplaj z dema wszystko byloby pieknie ale teraz gameplaj to taka troche hybryda za wiele sztywnosci jeszcze.  Mam nadzieje ze konami juz nigdy paczami nie bedzie zmieniac gameplaju bo albo sie ma odwage wypuscic gre albo sie zagra jak czesc fanow zaspiewa- powiedzmy sobie szczerze bramkarzy poprawili jedynie troche i to chamskim zmniejszeniem sily strzalow .

Mysle ze pes 213 bedzie dobra gra bo chyba od wersji 2011 konami jest na wlasciwej drodze, owszem zagram w fife ale tylko z ciekawosci. Jedny raz kiedy naprawde chcialem przesiasc sie na fife to z powodu pes 2010 ale na szczescie byly pacze do 2009ki.

Lewy23:
Murawa prezentuje się naprawdę fajnie. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej