Dział Ogólny > PES 2013

Pierwsze screeny z PES 2013!

<< < (11/13) > >>

Artur 7:
ale Wy nie rozumiecie... Tu nie chodzi o odje aną grafike czy mega gameplay to sa po prostu sentymenty do gry i wspomnienia zwiazane z czasem kiedy sie w nia gralo teraz jak dzieciakowi puscisz PES 6 to go wysmieje i powie co to jest, kiedys jak typ mial na mojej ulicy w roku 2000 Play'a 1 to był bogiem... PES 6 mial zajebista grywalnosc nawet z tym smiesznym PL kom. ale byl i gralo sie zajebiscie!!!

RVN:
Gdyby ktoś grał 5 lat w Pesa 6 wiedziałby, że ta gra jest ponadczasowa. W moim rankingu jest drugą najlepszą odsłoną ProEvo, zaraz za Pesem 5 ;) Odsłon z tej generacji nawet nie biorę pod uwagę...Z Pesem 2008 na czele który ssał, tylko 2012 jest grywalny ostatnimi czasy.

NexaT:
Ok, ale już zmieńcie czasy, nie jesteśmy w 2006r tylko w 2012. Gdybyśmy postawili na przeciw siebie te 2 odsłony, to raczej ta nowsza byłaby lepsza. (wiem, że porównanie idiotyczne, ale nie umiem tego inaczej przedstawić)

Artur 7:
No wiadomo że bd lepsza pod względem grafiki, bajerów, zakresu ruchów piłkarzy ale nie bd miała tego czegoś...

NexaT:
Tak, więc napisałem, że porównanie idiotyczne. Ale tutaj nie chodzi tylko o grafikę, bo animacje od np. 2010 się poprawiły, i to o wiele. Tak samo jest z grą drużynową i obronną. PES 6 może być dla was klasykiem, ale nie piszcie mi, że pomijając grafikę, bajery, animacje jest w innych względach o wiele lepszy od teraźniejszej odsłony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej