Dział Ogólny > PES 2012

Nowe DLC i patch 1.06 (+nodvd) juz dostępne!

(1/23) > >>

newsman:

Nowe DLC, o którym wspominaliśmy w środę, oraz gameplay patch 1.06 do PES 2012 są już dostępne!

Dzisiejsza paczka danych to 38 uaktualnionych drużyn z pełną licencją, nowa piłka, zmiany w rozgrywce i to wszystko kompletnie za darmo.

DLC, możecie pobrać z poziomu gry wchodząc w dział "ekstra content". Natomiast by pobrać patch 1.06 wejdźcie w tryb online, gdzie wyskoczy wam komunikat i od razu przekieruje was na stronę pobierania owego patcha.

Jeśli nie możecie pobrać owych dodatków z poziomu gry, to jest też możliwość pobrania ich ręcznie:

DVD Version Update File:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Download Version Update File:</font>

Download PES 2012 DLC 4.00</font>

Jak ktoś kupił oryginał, a nie może grać, bo płyta pękła/pożyczył/nie chce jej zużywać (tzw. NO DVD POD WERSJE 1.06)

Zapraszam do komentowania, a w szczególności opisywania waszych wrażeń na temat zmian w rozgrywce.

Artur 7:
uwazaj bo to jest tu karalne :D :D :D A mnie to smieszy juz jest patch 1.06 a kiedy byl 1.05??? ;D ;D ;D

jozin666:
Jaka poprawe w tym patchu 1.06 zobaczyliscie?,mozna pobrac jakos inaczej niz logujac sie przez gre bo nie dziala zrobilem new konto dobre dane podaje i inncorret mam caly czas moze key wykorzystany i dlatego pomoze ktos?

Gap12:
No i znowu się nastawiałem że będzie Tello i znowu nic a Keirisson co nie zagrał ani jednego meczu w Barcy to jest...

lukakosa:
siema.a jest juz crack nowy??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej