Dział Ogólny > PES 2012

Nowe DLC i patch 1.06 (+nodvd) juz dostępne!

<< < (22/23) > >>

bodinho30:
Jak pobiore i zainstaluje ten patch i nodvd ( mam oryginalną grę ) to czy nadal będę mógł grać online ???? I drugie pytanie : Czy istnieją jakieś uaktualnienia składów takie żeby grać również online w PES 2012 , kupiłem oryginalną PES 2013 i niestety nie przypadła mi do gustu i wróciłem do 2012 ale tam nie ma aktualnych składów !! Coś da się z tym zrobić czy nie ma opcji żeby instalować łatke ale nadal grać online ?? pozdrawiam

Artur 7:
tak no dvd, to crack nie będziesz musiał płyty mieć włożonej, a niestety do 12tki już nie wydają łatek z uaktualnionymi składami do gry online. Jedene co możesz, to znaleźć jakiś w miare aktualny patch może pesedit i grać , ale offline ;)

bodinho30:
ok dzięki za odpowiedź. Więc jak wspominałem pes2013 nie przypadł mi do gustu i sprzedałem wcześniej instalując ją na kompie i scrackowałem, działa bez płyty ale nie moge grać online. Dlaczego, skoro zainstalowałem z orginałem i oryginalnym kluczem ????

Artur 7:
no a konto zrobiłeś na serw KONAMI? Bo jeżeli sprzedałeś oryg. to ten ktoś pewnie też chał grać online i wykorzystać ten sam klucz...

bodinho30:
Konto na konami mam już od dawna bo gram w pes 2012, grałem również w pes 2013 ale jak wspominałem słabo mi szło :P, poszedłem do sklepu saturna, powiedziałem że nie działa klucz i dostałem nową zapakowaną i odrazu sprzedałem, nie wiem czy to przez cracka (skidrow) czy nie ale nie moge grać online. Gdy scrakuje to gra się włącza bez problemu, nie mogąc grać online, gdy zainstaluje patcha potrzebnego do gry online to znowu domaga się płyty w napędzie i tak źle i tak niedobrze. Pomóżcie jeśli to wogóle możliwe !!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej