Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne

TME Ver2.0 aio

<< < (3/3)

Sklado:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem za bardzo o co chodzi :)

--- Koniec cytatu ---
Też nie rozumiem ;)

Remik napisz to, że tak powiem bardziej po polsku daj screeny, a spróbuje Ci pomóc ;)

MichW
Pozdrów ekipę za chyba najlepszego moda świata, ciebie też oczywiście pozdrawiam ;)
Teraz czekamy na karierkę Stilonem... :)
Tu czy na p....?

Radeqq81:
Jemu chodzi o to ze gra sobie mecz i jest gameplay ekstraklasy, skonczy mecz wejdzie w trening, potrenuje, wyjdzie z treningu z powrotem zalaczy mecz exhibition czy tam ML i ma juz oryginalny od Konami gameplay

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMichW
Pozdrów ekipę za chyba najlepszego moda świata, ciebie też oczywiście pozdrawiam ;)
Teraz czekamy na karierkę Stilonem... :)
Tu czy na p....?

--- Koniec cytatu ---
Wyszły pewne nieporozumienia i wyszło trochę błędów w modzie, ale o.k pozdrowię.
Co do kariery...jak się zdecyduję to na pewno zacznę i tu i tam. Nie wiadomo jak to będzie z modem, a jeszcze ciągnie mnie bardzo do grafiki. Zobaczymy ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJemu chodzi o to ze gra sobie mecz i jest gameplay ekstraklasy, skonczy mecz wejdzie w trening, potrenuje, wyjdzie z treningu z powrotem zalaczy mecz exhibition czy tam ML i ma juz oryginalny od Konami gameplay

--- Koniec cytatu ---
Nawet tego nie zauważyłem. U mnie jest wszystko o.k. Może wyłącz i włącz po prostu grę od nowa remik499 ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej