Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne
TME Ver2.0 aio
Sklado:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem za bardzo o co chodzi :)
--- Koniec cytatu ---
Też nie rozumiem ;)
Remik napisz to, że tak powiem bardziej po polsku daj screeny, a spróbuje Ci pomóc ;)
MichW
Pozdrów ekipę za chyba najlepszego moda świata, ciebie też oczywiście pozdrawiam ;)
Teraz czekamy na karierkę Stilonem... :)
Tu czy na p....?
Radeqq81:
Jemu chodzi o to ze gra sobie mecz i jest gameplay ekstraklasy, skonczy mecz wejdzie w trening, potrenuje, wyjdzie z treningu z powrotem zalaczy mecz exhibition czy tam ML i ma juz oryginalny od Konami gameplay
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMichW
Pozdrów ekipę za chyba najlepszego moda świata, ciebie też oczywiście pozdrawiam ;)
Teraz czekamy na karierkę Stilonem... :)
Tu czy na p....?
--- Koniec cytatu ---
Wyszły pewne nieporozumienia i wyszło trochę błędów w modzie, ale o.k pozdrowię.
Co do kariery...jak się zdecyduję to na pewno zacznę i tu i tam. Nie wiadomo jak to będzie z modem, a jeszcze ciągnie mnie bardzo do grafiki. Zobaczymy ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJemu chodzi o to ze gra sobie mecz i jest gameplay ekstraklasy, skonczy mecz wejdzie w trening, potrenuje, wyjdzie z treningu z powrotem zalaczy mecz exhibition czy tam ML i ma juz oryginalny od Konami gameplay
--- Koniec cytatu ---
Nawet tego nie zauważyłem. U mnie jest wszystko o.k. Może wyłącz i włącz po prostu grę od nowa remik499 ;)
Nawigacja