Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Projekty kitsów.

(1/1)

leoarsalan90:
Szperałem po necie i natknąłem się na świetną stronkę z projektami stroi, które mogły by pomóc kitsmakerom w robieniu kitsów. Na tej stronce jest tego masa, ale warto przeglądnąć sobie chociaż kilka stron, bo na prawdę można natknąć się na bardzo fajne projekty.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Fajnie by było jakby admini przypięli ten wątek, może on na prawdę posłużyć kitsmakerom  :)

makapaka.:
No naprawdę jest tam kilka fajnych projektów, może wyszperam jakieś fajne dla Unirei ;D .

olmajti:
ciekawa strona. niestety stroje są pokazane tylko z przodu i bez spodenek i getr, a to jest jakby nie patrzeć minus.

swoją drogą. była kiedyś strona pod tytułem football11.com. mieli konkretne statystyki porównywalne chyba tylko z ESPN soccernet, bazę koszulek (zrobionych jak do FM) która sięgała np 4 ligi angielskiej, ale za to baza herbów... MA SA KRA. były herby nawet z B-klasy polskiej. wszystkie w .png bez tła. kopalnia skarbów dla kitsmakera. szkoda że upadli, w zasadzie nie wiem sam dlaczego...

makapaka.:
olmajti, pewnie samemu właścicielowi lub twórcy strony zabrakło funduszy na rozwój lub hosting adresu, a że wszyscy chcieli tylko czerpać a nic dawać to upadło.
Tak często bywa.

ExTRemE:
No to moze ja tez podam fajna stronke: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej