Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
Mega Paczka Przyśpiewek i efektów do PesEdit Patch!
c7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPewnie się gryzą z przyśpiewkami PESEdit, które masz pewnie w kitserverze
--- Koniec cytatu ---
Kurcze, a sugerowałem się , że ten chantpack jest właśnie podpasowany pod PESEDITa :/
Jest jakaś szansa zaaplikowania go do patcha ?
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurcze, a sugerowałem się , że ten chantpack jest właśnie podpasowany pod PESEDITa :/
Jest jakaś szansa zaaplikowania go do patcha ?
--- Koniec cytatu ---
Ciężko to wytłumaczyć, ale spróbuję. Są dwa sposoby przypisywania przyśpiewek.
1 to przez
REJESTRACJA lub LOGOWANIE program. Otwierasz plik EDIT.bin i sprawdzasz czy są tam w rubryce nad ustawienie zespołu (zakładka teams) przypisane numerki. Jeśli tak to wchodzisz do kitservera, folder w którym jest przypisany i wgrywasz swoje przyśpiewki wg numerków z tego programu.
Najbardziej prawdopodobne, że tak są przypisane. Jeśli nie to musisz się obejść z
REJESTRACJA lub LOGOWANIE programem
c7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiężko to wytłumaczyć, ale spróbuję. Są dwa sposoby przypisywania przyśpiewek.
1 to przez
REJESTRACJA lub LOGOWANIE program. Otwierasz plik EDIT.bin i sprawdzasz czy są tam w rubryce nad ustawienie zespołu (zakładka teams) przypisane numerki. Jeśli tak to wchodzisz do kitservera, folder w którym jest przypisany i wgrywasz swoje przyśpiewki wg numerków z tego programu.
Najbardziej prawdopodobne, że tak są przypisane. Jeśli nie to musisz się obejść z
REJESTRACJA lub LOGOWANIE programem
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za wyjaśnienia :)
kodyr2:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZnacie jakieś stronki z przyśpiewkami dla Boca Juniors. Nigdzie nie mogę znaleźć
--- Koniec cytatu ---
Mi też się to marzy.. Kiedyś znalazłem tylko do PES 11
borys_btm:
Siema nie umiem sciagnac przyspiewek ? :) jak mam to zrobic ? wrzucie jakies normalne :p
Nawigacja
[#] Następna strona