Archiwum > Sport
Polskie zespoły w europejskich pucharach 2012/2013.
D17:
Mogę sobie dać rękę uciąć ,że Śląsk nie awansuje do LM. Znów pewnie dwie drużyny będą w LE.
patryk'95:
Po czym wnioskujesz że dwie w LE ? Lech musi pokonać aż 4 przeciwników żeby awansować, jeśli uważasz że to się nie odbije na formie to powodzenia. Do tego dwa egzotyczne wyjazdy, Kazachstan i Azerbejdżan no cóż, gorzej chyba nie mogliście trafić.
Legia na papierze ma bardzo łatwego przeciwnika, poza Ventspilsem i Skonto liga Łotewska stoi na bardzo niskim poziomie więc to powinien być dla Legii spacerek. Niedaleki wyjazd, nie wyobrażam sobie żeby Legia ich nie przeszła.
Z kolei Ruch moim zdaniem będzie miał ciężko z Metalurgiem Skopje, raczej Macedończyków uważałbym za lekkich faworytów ze względu choćby na większe doświadczenie w pucharach.
Buducnost ciężki rywal ale do ogrania, później będą schody bo Śląsk może trafić na Celtic, Basel ale jeśli odpadną z taką drużyną to wstydu nie będzie i pozostaje 4 runda LE.
MaddiMNagic:
Boże, nie wyobrażam sobie, i mnie to niesamowicie denerwuje że można mówić o tym, że polskie drużyny mogą mieć problemy z drużynami z Kazachstanu, Azerbejdżanu i Łotwy... Nie wiem czemu, ale szlag mnie trafia jak takie coś słyszę.
TureckiRumun:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBoże, nie wyobrażam sobie, i mnie to niesamowicie denerwuje że można mówić o tym, że polskie drużyny mogą mieć problemy z drużynami z Kazachstanu, Azerbejdżanu i Łotwy... Nie wiem czemu, ale szlag mnie trafia jak takie coś słyszę.
--- Koniec cytatu ---
Myślę że patrzysz tylko pod względem reprezentacyjnym.. a tu chodzi głównie o problemy geograficzne i warunki pogodowe.. lot przez 5000 km ponad i do tego gra w minimun stawiam 35 stopni to odbija się.. gdyby taka sama drużyna była w np... ukrainie to by pewnie baty od naszych drużyn dostała.
MaddiMNagic:
Mimo wszystko to dziwnie brzmi.
Nawigacja
[#] Następna strona