Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników

Realistic Scoreboard UEFA Euro 2012 by KO+TV Logos by Radeqq81

<< < (5/7) > >>

DziobaQ95:
Skopiowałem TV Logos by Radeqq81 do D:\Gry\Konami\Mega Selector\Scoreboards i nie dziala

Bartek10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkopiowałem TV Logos by Radeqq81 do D:\Gry\Konami\Mega Selector\Scoreboards i nie dziala

--- Koniec cytatu ---
bo w folderach z moimi logami masz tylko 1 pliczek, ten z logiem TV, a zeby ci selektor czytal scoreboard musisz najpierw skopiowac go do niego ,a pozniej podmienic tylko unnamed z logiem tv ktory chcesz uzywac

Radeqq81:
wy w ogole umiecie wgrywac? chociaz "wgrywac" to za duze slowo, wystarczy "skopiowac", co to za problem;/..do folderu dt06.img kopiujesz score a pozniej do tego samego logo wybranej TV i jak zapyta o potwierdzenie to sie zgadzasz..dziala na kazdym to logiczne przeciez to tylko tablica wynikow..ehh

DziobaQ95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwy w ogole umiecie wgrywac? chociaz "wgrywac" to za duze slowo, wystarczy "skopiowac", co to za problem;/..do folderu dt06.img kopiujesz score a pozniej do tego samego logo wybranej TV i jak zapyta o potwierdzenie to sie zgadzasz..dziala na kazdym to logiczne przeciez to tylko tablica wynikow..ehh

--- Koniec cytatu ---
Dobra mam już ;). Sory za problemy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej