Archiwum > Sport

Skład reprezentacji Polski na EURO 2012.

(1/5) > >>

plumber#10:
Siemka postanowiłem zrobić taki wątek ;). Wybierajcie swoją najlepszą jedenastkę Polaków na EURO 2012 do wyboru są wszyscy Polscy piłkarze. Po prostu poczujcie się jak trenerzy ;). Składy ustawiajcie tutaj bo będzie i Wam i innym łatwiej :D.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

DetoX14:

Moim zdaniem tak to powinno wyglądać... na ławce jeszcze Boruc, Wawrzyniak, Wolski, Możdzeń...

madridista1400:
Już był taki wątek:
Niewiem jaka była idea tego watku do którego podałem link, czy chodziiło o obstawianie I-szego składu jaki wystawi Smuda, wybranie swojego ulubionego składu, czy wybranie racjonalnego składu (ani ulubionego, ani wybranego przez Smudę tylko poprostu najlepszego), ale wątek załozyłes prawie że identyczny.  ;)

Ten skład który widzisz to jest podpis. Nie związany z wątkiem.

plumber#10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż był taki wątek:
Niewiem jaka była idea tego watku do którego podałem link, czy chodziiło o obstawianie I-szego składu jaki wystawi Smuda, wybranie swojego ulubionego składu, czy wybranie racjonalnego składu (ani ulubionego, ani wybranego przez Smudę tylko poprostu najlepszego), ale wątek załozyłes prawie że identyczny.  ;)

Ten skład który widzisz to jest podpis. Nie związany z wątkiem.

--- Koniec cytatu ---
czy ja wiem tam mieliście do wyboru piłkarzy na jeden mecz i takich, których wybrał by Smuda więc to co innego ;).

krolewski1902:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej