Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
Wszystkie stadiony na EURO 2012!
robert09:
zauważ ze pge arena była robiona pod pes11 a na dodatek starym sposobem wiec nie marudź.
Na stadionie Lecha są bandy konami wiec mozna samemu je zmienić.
A stadiony w patchu pesedit są konwertami z DLC fify12 wiec nie porównuj fanowskich konstrukcji do pracy profesjonalistów.
mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzauważ ze pge arena była robiona pod pes11 a na dodatek starym sposobem wiec nie marudź.
Na stadionie Lecha są bandy konami wiec mozna samemu je zmienić.
A stadiony w patchu pesedit są konwertami z DLC fify12 wiec nie porównuj fanowskich konstrukcji do pracy profesjonalistów.
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie ten STADIUMS PACK, został zrobiony jak najszybciej, wcale nie dobrze ;/;/ ... dlatego chodzi mi o te konstrukcje ;] ... dobra PGE w PES 11..a ŚLĄSKA TO CO ?? ciągle czekam na kogos kto mi pomoze ;0
robert09:
Jak stadion od nazwijmy to nowości nie ma tych band to nagle one mu nie przybędą.
mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak stadion od nazwijmy to nowości nie ma tych band to nagle one mu nie przybędą.
--- Koniec cytatu ---
Na tych zdjęciach są... a więc jednak są te stadiony z tymi bandami, teraz pytanie skąd je ściągnąć ?
mp1508:
I narodowy jak dla mnie jest troche slaby... dach taki byle jaki ;/.. a na tym od PESEDIT jest on idealny... murawa też troche słaba.. nie chce tu wybrzydzać czy coś, ale uważam że powinni go bardziej dopracować ;]
Nawigacja
[#] Następna strona